Украсяват Бургас за 24 май (Снимки)

Украсяват Бургас за 24 май (Снимки) - E-Burgas.com

В навечерието на 24 май "Богориди" става най-пъстрата улица в Бургас. Хиляди разноцветни ленти, окачени по стълбовете и фасадите на сградите, превръщат това градско пространство в красива арт зона.

Между лентите бургазлии ще открият свитъци с цитати от известни български автори, които минувачите ще могат да вземат за спомен.

Цветната изненада е подготвена от творческата инициатива "БулевАРТ - Мрежа на сетивата". Украсата започва от Часовника и продължава по "Богориди" в посока към Морската градина.

От инициатива "БулевАРТ" канят всички бургазлии да заповядат в петък в зоната около Часовника.

"Единствено трябва да носите доброто си настроение. Очакваме ви с много приятни изненади и вълнение, за да бъдем отново заедно. Нека всички посетители да бъдат социално отговорни и да спазват необходимата дистанция", призовават още организаторите от БулевАРТ.

Галерия
Свързани статии
Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец Ревматологията на „Бургасмед“ с безплатни прегледи от 12 до 16 февруари Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г Бургазлийката Татяна Ламбова, носителка на титлата Мисис Бургас 2023 г грабна короната на международния конкурс за красота Mrs. Planet
Тагове
бургас 24 май
Коментари

Още от последните новини