Свикват извънредно заседание на парламента на 6 декември

Свикват извънредно заседание на парламента на 6 декември - E-Burgas.com

Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов свиква извънредно заседание на парламента на 6 декември 2022 г., вторник, от 11.00 часа. Разпореждането е на основание чл. 78, т.1 от Конституцията.

В дневния ред са включени първо гласуване на промените в Закона за здравословни и безопасни условия на труд, второ гласуване на промените в Закона за корпоративното подоходно облагане, проект на решение за изменение на Решение на Народното събрание за възлагане на Министерския съвет да приеме програма за предоставяне на компенсации на небитовите крайни клиенти на електроенергия.

Първо гласуване на промени в Закона за устройство на територията, първо гласуване на промени в Закона за българския жестов език и парламентарен контрол, също са в програмата на извънредното заседание на парламента.

Свързани статии
Ден втори - депутатите отново избират председател на НС Първи звънец на 48-то Народно събрание Няма да поканят Митрофанова и Лешуков за откриването на 48-то Народното събрание Официално: В 48-ото Народно събрание влизат 7 партии Министри отново ще отговарят на въпроси в парламента 99 въпроса към Бойко Рашков на парламентарния контрол Никола Минчев: България не е бедна държава, просто е безумно крадена Отново изслушват Петков в парламента Президентът продължава консултациите с партиите и днес Новият парламент започва работа от днес
Тагове
парламент
Коментари