Министри отново ще отговарят на въпроси в парламента

Министри отново ще отговарят на въпроси в парламента - E-Burgas.com

Парламентарният контрол е единствена точка в дневния ред на НС днес. Трима вицепремиери и осем министри ще участват в парламентарния контрол.

Социалният министър Георги Гьоков ще отговаря на питане, свързано с бежанците от Украйна, които искат да останат за постоянно в България. Вицепремиерите Корнелия Нинова, Борислав Сандов, Гроздан Караджов също ще отговарят на депутатски питания.

В контрола ще участват още министърът на външните работи Теодора Генчовска, министърът на образованието проф. Николай Денков, здравният министър Асена Сербезова, министърът на културата Атанас Атанасов.

Най-много въпроси са отправени към регионалния министър Гроздан Караджов и здравния – Асена Сербезова.

 

Свързани статии
99 въпроса към Бойко Рашков на парламентарния контрол Никола Минчев: България не е бедна държава, просто е безумно крадена Отново изслушват Петков в парламента Президентът продължава консултациите с партиите и днес Новият парламент започва работа от днес Депутатите отхвърлиха предложението за извънредни заседания за актуализация на бюджета ИБГНИ ще се борят за реализация на третия мандат Мъките в парламента продължават! Още търсят решение с проектокабинета, ИТН напусна залата Продължава изслушването на Рашков, този път и Кацаров Новият парламент започва работа
Тагове
парламент
Коментари

Още от последните новини