Министри отново ще отговарят на въпроси в парламента

Министри отново ще отговарят на въпроси в парламента - E-Burgas.com

Парламентарният контрол е единствена точка в дневния ред на НС днес. Трима вицепремиери и осем министри ще участват в парламентарния контрол.

Социалният министър Георги Гьоков ще отговаря на питане, свързано с бежанците от Украйна, които искат да останат за постоянно в България. Вицепремиерите Корнелия Нинова, Борислав Сандов, Гроздан Караджов също ще отговарят на депутатски питания.

В контрола ще участват още министърът на външните работи Теодора Генчовска, министърът на образованието проф. Николай Денков, здравният министър Асена Сербезова, министърът на културата Атанас Атанасов.

Най-много въпроси са отправени към регионалния министър Гроздан Караджов и здравния – Асена Сербезова.

 

Свързани статии
Свикват извънредно заседание на парламента на 6 декември Ден втори - депутатите отново избират председател на НС Първи звънец на 48-то Народно събрание Няма да поканят Митрофанова и Лешуков за откриването на 48-то Народното събрание Официално: В 48-ото Народно събрание влизат 7 партии 99 въпроса към Бойко Рашков на парламентарния контрол Никола Минчев: България не е бедна държава, просто е безумно крадена Отново изслушват Петков в парламента Президентът продължава консултациите с партиите и днес Новият парламент започва работа от днес
Тагове
парламент
Коментари

Още от последните новини