Христо Иванов: "Росенец" е наша дългосрочна стратегия

Христо Иванов:

Отидохме в "Росенец" не за да дразним НСО, а като български граждани, за да покажем, че това е държавна земя. Това заяви лидерът на "Да, България" Христо Иванов в Сутрешния блок на БНТ. Част от тази наша задача беше да отидем на бариерата, която води към общински път, който беше прехвърлен на Доган. Това е част от наша дългосрочна стратегия. Отидохме там като български граждани, които посещават държавна земя.

Ние сме готови за предсрочни избори. Има гражданско надигане, сигурен съм че ще доведе до преструктуриране. Близо половината субекти в следващия парламент ще са нови брандове, каза още Иванов.

По думите му прокуратурата е българска публична институция, която получава пари от данъкоплатците. Прокуратурата трябва да бъде изведена от съдебната власт, иска Христо Иванов. Искам прокуратура, която прилага закона еднакво за всички, коментира още лидерът на „Да, България".

Свързани статии
Плажуващи пред сарая оставиха баница за Доган Установиха множество нарушения в Росенец, Буджака и Обзор Община Бургас: Разпоредихме оградата на Росенец да бъде премахната незабавно Христо Иванов: Иво Баев се отклонява от националната политическа линия на коалицията Пътят до Росенец отново преграден? Христо Иванов прави нова проверка на място (видео) Официално: Рибарското селище остава без канализация ГЕРБ-Бургас: Лъжа е, че улицата в Росенец води до плажа - отвежда до частния имот И Валери Симеонов подхвана Доган: Ще съборим вълнолома му и незаконните му постройки Лидерът на АЛДЕ защити Доган: Екстремисти навлезли в частния му имот Мустафа Карадайъ показа нос Чукалята преди Догансарай (снимки)
Тагове
христо иванов росенец
Коментари

Още от последните новини