Христо Иванов: "Росенец" е наша дългосрочна стратегия

Христо Иванов:

Отидохме в "Росенец" не за да дразним НСО, а като български граждани, за да покажем, че това е държавна земя. Това заяви лидерът на "Да, България" Христо Иванов в Сутрешния блок на БНТ. Част от тази наша задача беше да отидем на бариерата, която води към общински път, който беше прехвърлен на Доган. Това е част от наша дългосрочна стратегия. Отидохме там като български граждани, които посещават държавна земя.

Ние сме готови за предсрочни избори. Има гражданско надигане, сигурен съм че ще доведе до преструктуриране. Близо половината субекти в следващия парламент ще са нови брандове, каза още Иванов.

По думите му прокуратурата е българска публична институция, която получава пари от данъкоплатците. Прокуратурата трябва да бъде изведена от съдебната власт, иска Христо Иванов. Искам прокуратура, която прилага закона еднакво за всички, коментира още лидерът на „Да, България".

Свързани статии
"Демократична България" е против правителство с участие на ДПС Христо Иванов: Очевидно Слави Трифонов не разчита на наша подкрепа, а на нечия друга Създават комисии за "Росенец" и полицейския произвол на протести Десетки доброволци запретнаха ръкави в чистене на Росенец ГЕРБ изпревари ДБ за комисията "Росенец" Димитър Найденов: Ивицата до Догансарай вече не е земеделска земя, а плаж Върховният съд отказа да спре вписването на "Росенец" като плаж Плажуващи пред сарая оставиха баница за Доган Установиха множество нарушения в Росенец, Буджака и Обзор Община Бургас: Разпоредихме оградата на Росенец да бъде премахната незабавно
Тагове
христо иванов росенец
Коментари

Още от последните новини