Христо Иванов: "Росенец" е наша дългосрочна стратегия

Христо Иванов:

Отидохме в "Росенец" не за да дразним НСО, а като български граждани, за да покажем, че това е държавна земя. Това заяви лидерът на "Да, България" Христо Иванов в Сутрешния блок на БНТ. Част от тази наша задача беше да отидем на бариерата, която води към общински път, който беше прехвърлен на Доган. Това е част от наша дългосрочна стратегия. Отидохме там като български граждани, които посещават държавна земя.

Ние сме готови за предсрочни избори. Има гражданско надигане, сигурен съм че ще доведе до преструктуриране. Близо половината субекти в следващия парламент ще са нови брандове, каза още Иванов.

По думите му прокуратурата е българска публична институция, която получава пари от данъкоплатците. Прокуратурата трябва да бъде изведена от съдебната власт, иска Христо Иванов. Искам прокуратура, която прилага закона еднакво за всички, коментира още лидерът на „Да, България".

Свързани статии
Христо Иванов: Приемането на еврото гарантира забогатяване на страната ДБ: Първата незаконна сграда край сараите е разрушена, остават още 13 Община Бургас: Съдействаме, нямаме никакви притеснения за законността на действията си И Икономическа полиция влезе в "Росенец" Полиция влезе в общината, нищят стара заповед за продаване на имоти в "Росенец" Мария Нейкова с крути мерки срещу самонастанилите се в държавни имоти Христо Иванов: Резултатът ни не е провал, но е разочароващ Търсят кой да бутне незаконните постройки около сарая Правителството отпуска средства за събарянето на незаконните постройки в Росенец "Демократична България": Дайте ни мандата, за да гарантираме дълбока промяна в страната
Тагове
христо иванов росенец
Коментари

Още от последните новини