Полиция влезе в общината, нищят стара заповед за продаване на имоти в "Росенец"

Полиция влезе в общината, нищят стара заповед за продаване на имоти в
Архив

Екипи на МВР търсят в сградата на община Бургас заповед, на базата на която е допуснато продаването на имоти в Национален парк "Росенец", съобщават БНТ, bTV и NOVA.

По казуса са дали показания двама свидетели, а материалите по досъдебното производство са докладвани на прокуратурата.

Медиите съобщават, че търсената от полицията заповед е издадена преди години от кмета на общината, като засега не се посочва кога точно е подписан документът и от кой кмет на Бургас, нито за какви цели се изземат документите. Според информация на БНР полицейската проверка е свързана с терена, върху който е построена лятната резиденция на почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

Свързани статии
Съобщение на Община Бургас ОБЩИНА БУРГАС З А П О В Е Д № 1569/23.05.2023 г. Съобщение от община Бургас ДБ: Първата незаконна сграда край сараите е разрушена, остават още 13 Община Бургас: Съдействаме, нямаме никакви притеснения за законността на действията си И Икономическа полиция влезе в "Росенец" Мария Нейкова с крути мерки срещу самонастанилите се в държавни имоти Търсят кой да бутне незаконните постройки около сарая Правителството отпуска средства за събарянето на незаконните постройки в Росенец Съобщение от Община Бургас
Тагове
община росенец
Коментари

Още от последните новини