Христо Иванов: Резултатът ни не е провал, но е разочароващ

Христо Иванов: Резултатът ни не е провал, но е разочароващ  - E-Burgas.com
Снимка: БНТ

"Провал не бих казал от гледна точка на това, че в рамките на следващия парламент ще можем да работим за приоритети, които сме си поставили. От тази гледна точка не бих употребил тази дума".

Това каза съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов пред БНТ след обявяването на предварителните резултати от парламентарните избори. По данни на "Галъп" "Демократична България" събира 7% , а по данни на "Алфа рисърч" - 7.8%.

"Ние не сме гордели особено с това, че задминахме ДПС, очевидно те се мобилизраха. В следващия парламент има шанс за управление без тях и ГЕРБ", заяви още Иванов.

Той поздрави Продължаваме "промяната" за успеха им.

Свързани статии
Ивайло Мирчев: Време е да им кажем "довиждане" на ГЕРБ в големите градове Христо Иванов: Приемането на еврото гарантира забогатяване на страната Ивайло Мирчев също хвърли оставка Лозан Панов заподозря предателство от страна на "Демократична България" Лозан Панов: ДПС играе на изборите с двама, трима играчи "Демократична България" твърдо застава зад Лозан Панов за президент "Демократична България": Дайте ни мандата, за да гарантираме дълбока промяна в страната След седем дни става ясно дали "Демократична България" ще подкрепи кабинет на ИТН „Демократична България” ще участва в срещата с „Има такъв народ” Ново напрежение: Христо Иванов обвини Слави Трифонов в лъжа
Тагове
Христо Иванов Демократична България
Коментари

Още от последните новини