"Демократична България": Дайте ни мандата, за да гарантираме дълбока промяна в страната

"Демократична България" се регистрира в ЦИК за предстоящите избори на 14 ноември в последния ден преди крайния срок.

"Внасяме документи и за двата избора. Отиваме на парламентарните избори с ясното съзнание, че "Демократична България" е единствената политическа формация, която може да гарантира оформянето и структурирането на демократично мнозинство в парламента. Това е на база на полагане на много ясно полагане на политически цели и използване на демократични инструменти като коалиционни споразумения". Това заяви пред журналисти лидерът на ДБ Христо Иванов.

Според него "политиката на мътни води и различните лични проекти, спасители, месии и други такива фигури доведоха България дотук".

"Трябва да престанем да се опитваме един месия да смени друг месия, а да започнем да мислим за това как да спечели България. Ние се обръщаме към нашите избиратели: „Дайте ни мандата, за да гарантираме дълбока демократична промяна в страната“, отправи призив Иванов.

Той допълни, че ДБ остава на мнението, че ГЕРБ и ДПС трябва да останат извън кръга на тези, които имат влияние върху управлението.

Свързани статии
Отново ден за размисъл Ивайло Мирчев също хвърли оставка При 42.85% обработени протоколи: ПП - 25.97%, ГЕРБ - 21.42%, Николай Хаджигенов хареса Кирил Петков за премиер Христо Иванов: Резултатът ни не е провал, но е разочароващ Бургас на път да проспи изборния ден, гласовете за президент повече от тези за НС Борисов гласувал за промяна на промяната Малко Търново, Приморско и Царево най-активни на вота в Бургаско 550 образувани преписки за изборни нарушения Ден за рзмисъл е, в сила са някои ограничения
Тагове
Демократична България Христо Иванов избори
Коментари

Още от последните новини