"Демократична България": Дайте ни мандата, за да гарантираме дълбока промяна в страната

"Демократична България" се регистрира в ЦИК за предстоящите избори на 14 ноември в последния ден преди крайния срок.

"Внасяме документи и за двата избора. Отиваме на парламентарните избори с ясното съзнание, че "Демократична България" е единствената политическа формация, която може да гарантира оформянето и структурирането на демократично мнозинство в парламента. Това е на база на полагане на много ясно полагане на политически цели и използване на демократични инструменти като коалиционни споразумения". Това заяви пред журналисти лидерът на ДБ Христо Иванов.

Според него "политиката на мътни води и различните лични проекти, спасители, месии и други такива фигури доведоха България дотук".

"Трябва да престанем да се опитваме един месия да смени друг месия, а да започнем да мислим за това как да спечели България. Ние се обръщаме към нашите избиратели: „Дайте ни мандата, за да гарантираме дълбока демократична промяна в страната“, отправи призив Иванов.

Той допълни, че ДБ остава на мнението, че ГЕРБ и ДПС трябва да останат извън кръга на тези, които имат влияние върху управлението.

Свързани статии
Мнозинството от българите предпочита да гласува с машини за честни избори Ивайло Мирчев: Време е да им кажем "довиждане" на ГЕРБ в големите градове Официално: В 48-ото Народно събрание влизат 7 партии Ден за размисъл преди изборите утре Ясен е графикът за обучения на СИК в Бургас СИК посочи местата за гласуване на хората с увреждания в Бургаско Демонстрации как се гласува с машина започват на ключови места в Бургас Започна пробното гласуване, 400 машини вече са из страната Българите зад граница с все по-слаб интерес към изборите МВР пусна телефонна линия за сигнали, свързани с изборите
Тагове
Демократична България Христо Иванов избори
Коментари

Още от последните новини