И Икономическа полиция влезе в "Росенец"

И Икономическа полиция влезе в

Във връзка с изискването на място в Областна администрация Бургас на документи от екип на Икономическа полиция областният управител проф. Мария Нейкова и администрацията оказват пълно съдействие на проверяващите органи.

Изискват се документи, свързани със заповед от минал период, за имоти в Лесопарк „Росенец“ с цел изясняване на обстоятелства.

Работата в администрацията и обслужването на граждани продължава без допълнителни притеснения, както и обработването на текущите преписки.

Свързани статии
ДБ: Първата незаконна сграда край сараите е разрушена, остават още 13 Община Бургас: Съдействаме, нямаме никакви притеснения за законността на действията си Полиция влезе в общината, нищят стара заповед за продаване на имоти в "Росенец" Мария Нейкова с крути мерки срещу самонастанилите се в държавни имоти Търсят кой да бутне незаконните постройки около сарая Правителството отпуска средства за събарянето на незаконните постройки в Росенец Ще се срещнат ли очи в очи Доган и Бойко Рашков по казуса "Росенец"? Още няма пари за събаряне на незаконната сграда край Догансарай Депутат от ДПС: По Южното Черноморие има хиляди постройки без документация, Росенец е политически PR Акция срещу ментетата в Слънчев бряг, иззеха хиляди чанти и дрехи
Тагове
росенец икономическа полиция
Коментари

Още от последните новини