Община Бургас: Съдействаме, нямаме никакви притеснения за законността на действията си

Община Бургас: Съдействаме, нямаме никакви притеснения за законността на действията си - E-Burgas.com

В Община Бургас ежедневно се извършват проверки от различни институции и съдейства на всички контролни органи, които следят за законността във всяка една сфера. Така от общината отговориха относно породените куп спекулации заради днешното присъствие в кметството.

Ето какво се казва още в позицията на администрацията:

"Община Бургас приветства усилията на българските институции да реагират на всеки един сигнал, оказва пълно съдействие и няма никакви притеснения за законността на действията си.

Всички документи свързани със заповеди за деактуване в полза на държавата са предоставени многократно на компетентните органи.

Същите бяха предоставени отново и днес.

Община Бургас няма как да продава, нито да се разпорежда с имоти, които са присъдени от българския съд именно на българската държава още през 2012 г. Община Бургас не тълкува, а директно изпълнява решенията на българския съд и със заповед ги е деактувала в полза на държавата.

Община Бургас няма отношение към последващото разпореждане с държавни имоти". 

Свързани статии
Съобщение на Община Бургас ОБЩИНА БУРГАС З А П О В Е Д № 1569/23.05.2023 г. Съобщение от община Бургас ДБ: Първата незаконна сграда край сараите е разрушена, остават още 13 И Икономическа полиция влезе в "Росенец" Полиция влезе в общината, нищят стара заповед за продаване на имоти в "Росенец" Мария Нейкова с крути мерки срещу самонастанилите се в държавни имоти Търсят кой да бутне незаконните постройки около сарая Правителството отпуска средства за събарянето на незаконните постройки в Росенец Съобщение от Община Бургас
Тагове
община росенец
Коментари

Още от последните новини