Хаджигенов ще иска изслушване на Рашков и Стоилов за Гешев веднага след клетвата

Хаджигенов ще иска изслушване на Рашков и Стоилов за Гешев веднага след клетвата - E-Burgas.com
БГНЕС

Във Фейсбук профила си адвокат Николай Хаджигенов от ”Изправи се! Мутри вън! написа, че незабавно след полагане на клетва на 21 юли 2021 година, ще бъде внесено искане за изслушването на министрите Бойко Рашков и Янаки Стоилов във връзка със сигнала до ВСС за предсрочното освобождаване на главния прокурор Иван Гешев.

Ето и пълната публикация:

На 21.07.2021г. или в първия работен ден на 46-то Народно събрание, незабавно след като положим клетва, като народни представители ще внесем искане за изслушване на Бойко Рашков, служебен министър на вътрешните работи и Янаки Стоилов, служебен министър на правосъдието, относно внесено искане за предсрочно прекратяване мандата на главния прокурор Иван Гешев.

Свързани статии
МВР работи по 100 случая за купуване на гласове Гешев се срещна с бургаски прокурори и следователи, иска честни и прозрачни избори Бойко Рашков: Гешев е безконтролен, но престъпленията, които разследваме са с дълга давност Бойко Рашков търси кандидати за 17 вакантни позиции в бургаската полиция Иван Гешев: "Обезкостяването" на главния прокурор ще доведе до бум на престъпността Кои са най-богатите политици у нас? Ще се срещнат ли очи в очи Доган и Бойко Рашков по казуса "Росенец"? Бойко Рашков: Оградата на границата изобщо не е поддържана И Гешев ще бъде изслушан в парламента Продължава изслушването на Рашков, този път и Кацаров
Тагове
Хаджигенов Гешев Янаки Стоилов Бойко Рашков
Коментари

Още от последните новини