Хаджигенов ще иска изслушване на Рашков и Стоилов за Гешев веднага след клетвата

Хаджигенов ще иска изслушване на Рашков и Стоилов за Гешев веднага след клетвата - E-Burgas.com
БГНЕС

Във Фейсбук профила си адвокат Николай Хаджигенов от ”Изправи се! Мутри вън! написа, че незабавно след полагане на клетва на 21 юли 2021 година, ще бъде внесено искане за изслушването на министрите Бойко Рашков и Янаки Стоилов във връзка със сигнала до ВСС за предсрочното освобождаване на главния прокурор Иван Гешев.

Ето и пълната публикация:

На 21.07.2021г. или в първия работен ден на 46-то Народно събрание, незабавно след като положим клетва, като народни представители ще внесем искане за изслушване на Бойко Рашков, служебен министър на вътрешните работи и Янаки Стоилов, служебен министър на правосъдието, относно внесено искане за предсрочно прекратяване мандата на главния прокурор Иван Гешев.

Свързани статии
Янаки Стоилов: Не съм изненадан от резултата във ВСС ВСС обсъжда освобождаването на Гешев Сийка Милева: Искането на Янаки Стоилов е политически акт Янаки Стоилов: Гешев тенденциозно е придобивал информация чрез СРС-та Янаки Стоилов поиска освобождаването на Гешев Борисов бил извикан за разпит заради заплаха за убийство на бизнесмен? Рашков: Не знам за никаква изпратена призовка до Бойко Борисов Борисов: Рашков ми прати призовка да се явя в четвъртък, дано изляза жив Иван Гешев иска имунитета на бургаски кандидат-депутат, търгувал с вот в Маринка Започна операция на МВР срещу търговията на гласове, разследват Екзарх Антимово и Кумлука
Тагове
Хаджигенов Гешев Янаки Стоилов Бойко Рашков
Коментари

Още от последните новини