Димитър Николов: Не нарушавайте правилата, за да не затворят пак парковете

Димитър Николов: Не нарушавайте правилата, за да не затворят пак парковете - E-Burgas.com

Притесненията на националния щаб са свързани с евентуалното струпване на хора на едно място 

Следваща забрана за посещения в парковете е абсолютно възможна, нека не я предизвикваме с нарушаване на правилата!

С този апел се обърна към всички граждани кметът на Бургас Димитър Николов по повод днешното частично отваряне на парковете в града за посещения при определени правила. 

"Морската градина и парковете могат да се ползват за разходки и това е добре, защото с хубавото време се забелязва струпване на хора, особено по централните улици и в Зоната за обществен достъп на пристанището. Така броят на разхождащи се и спортуващи ще може да се разпредели върху по-голяма площ.

Морската градина е достатъчно голяма и всеки може да намери свое кътче, където да не е в близък контакт с много други хора." заяви Николов.

Вчера премиерът Бойко Борисов заяви, че парковете ще бъдат отворени пробно, но забраната може да бъде върната, ако правилата масово не се спазват. Става дума най-вече за забраната за струпване на хора и за сядане по пейките. Притесненията на националния щаб са свързани с това, че хубавото време ще провокира много млади хора да излязат на групички и да пият алкохол на открито.

 

Свързани статии
Бургас вече разполага с телемедицина (Снимки) Бургаският кмет Димитър Николов: 6 февруари винаги ще ни напомня да следваме вярната посока Димитър Николов с поздрав към бургазлии: Продължаваме да сме град с поглед към бъдещето Кметът Димитър Николов поздрави сърдечно бургаските учители Димитър Николов: Подвигът и саможертвата на Ботев винаги ще пазят своя ореол Кметът поздрави здравните специалисти по повод професионалния им празник Кметът Димитър Николов: Свеждаме глави пред героизма на хиляди български войници Кметът Димитър Николов поздравява всички юристи в деня на професионалния им празник Кметът събра цял випуск първолаци: Слушайте учителите, по-важни са от политиците Кметът с поздрав към бургаските медици: Ще продължим да надграждаме сферата на здравеопазването
Тагове
Димитър Николов ограничителни мерки
Коментари

Още от последните новини