Димитър Николов: Не нарушавайте правилата, за да не затворят пак парковете

Димитър Николов: Не нарушавайте правилата, за да не затворят пак парковете - E-Burgas.com

Притесненията на националния щаб са свързани с евентуалното струпване на хора на едно място 

Следваща забрана за посещения в парковете е абсолютно възможна, нека не я предизвикваме с нарушаване на правилата!

С този апел се обърна към всички граждани кметът на Бургас Димитър Николов по повод днешното частично отваряне на парковете в града за посещения при определени правила. 

"Морската градина и парковете могат да се ползват за разходки и това е добре, защото с хубавото време се забелязва струпване на хора, особено по централните улици и в Зоната за обществен достъп на пристанището. Така броят на разхождащи се и спортуващи ще може да се разпредели върху по-голяма площ.

Морската градина е достатъчно голяма и всеки може да намери свое кътче, където да не е в близък контакт с много други хора." заяви Николов.

Вчера премиерът Бойко Борисов заяви, че парковете ще бъдат отворени пробно, но забраната може да бъде върната, ако правилата масово не се спазват. Става дума най-вече за забраната за струпване на хора и за сядане по пейките. Притесненията на националния щаб са свързани с това, че хубавото време ще провокира много млади хора да излязат на групички и да пият алкохол на открито.

 

Свързани статии
Кметът честити Коледа на общностите в Бургас, които празнуват днес Кметът Димитър Николов със специално послание към бургаските учители Кметът Димитър Николов със специален поздрав към бургаските пенсионери Кметът на Бургас Димитър Николов и активът на ГЕРБ протестираха на Алепу (Видео) Община Бургас направи първата стъпка към изграждането на детска болница Димитър Николов: Лазаровден и Цветница идват, за да ни дадат надежда Кметът Димитър Николов поздрави бургаските юристи Димитър Николов: Благодаря на всички, които подкрепиха бюджета, той осигурява стабилността на общината Кметът Димитър Николов: От 4 700 ваксинирани само седем души са прекарали ковид и то леко Кметът Димитър Николов: Бургазлии винаги ще са признателни на своите освободители!
Тагове
Димитър Николов ограничителни мерки
Коментари

Още от последните новини