Кметът поздрави здравните специалисти по повод професионалния им празник

Кметът поздрави здравните специалисти по повод професионалния им празник - E-Burgas.com

Кметът на Бургас Димитър Николов поздравява всички специалисти по здравни грижи, работещи в бургаските лечебни и медицински заведения, по случай професионалния им празник - 12 май.

Ето какво им пожела градоначалникът:

"Уважаеми медицински сестри, санитари и рехабилитатори,

Приемете моите най-сърдечни поздрави и благопожелания по повод Международния ден на професионалистите по здравни грижи – 12 май. Благодаря ви за безсънните нощи, за всеотдайните и неуморни грижи, милосърдието и съпричастността към болката на съгражданите ни в нужда.

С личния си пример и труд вие издигате авторитета на професията “Професионалист по здравни грижи”. Вашата роля е неоценима и незаменима при осигуряването на навременна, адекватна и компетентна медицинска грижа за всеки пациент.

Пожелавам ви да бъдете здрави и да продължавате все така да раздавате своето неизчерпаемо състрадание и подкрепа на всички нуждаещи се!

Честит празник!"

Димитър Николов

Кмет на Община Бургас

Свързани статии
Бургас вече разполага с телемедицина (Снимки) Бургаският кмет Димитър Николов: 6 февруари винаги ще ни напомня да следваме вярната посока Димитър Николов с поздрав към бургазлии: Продължаваме да сме град с поглед към бъдещето Кметът Димитър Николов поздрави сърдечно бургаските учители Димитър Николов: Подвигът и саможертвата на Ботев винаги ще пазят своя ореол Кметът Димитър Николов: Свеждаме глави пред героизма на хиляди български войници Кметът Димитър Николов поздравява всички юристи в деня на професионалния им празник Кметът събра цял випуск първолаци: Слушайте учителите, по-важни са от политиците Кметът с поздрав към бургаските медици: Ще продължим да надграждаме сферата на здравеопазването Министър Николай Денков и кметът Димитър Николов откриха иновативен център в бургаско училище (Снимки)
Тагове
димитър николов
Коментари