Кметът Димитър Николов: Свеждаме глави пред героизма на хиляди български войници

Кметът Димитър Николов:  Свеждаме глави пред героизма на хиляди български войници - E-Burgas.com

Кметът Димитър Николов отправя поздрав към всички военнослужещи, ветерани и именици по повод Гергьовден.

"Уважаеми именици, военнослужещи, офицери и сержанти от резерва, ветерани, съграждани,

Приемете моите поздравления по повод Гергьовден – Ден на храбростта и празник на Българската армия.

Това е ден, в който свеждаме глави пред героизма и саможертвата на хиляди български офицери и войници, които с цената на здравето и живота си отстояваха по бойните полета правото на България да бъде свободна и независима държава.

Храбростта на българския войник и безстрашието му пред смъртта не допуснаха нито едно българско бойно знаме да попадне в плен.

Уважаеми военнослужещи, продължавайте да носите с чувство на дълг и огромна отговорност службата в името на Отечеството. То е нашата светиня, която трябва да пазим и отстояваме в името на идните поколения.

Днес отправяме молитва към свети Георги да закриля Бургас и неговите хора. Да ни даде своята благословия градът ни да се радва на светли и спокойни дни.

Пожелавам на всички, които днес празнуват имен ден, да бъдат честити и с гордост да носят името си.

Нека свети Георги да закриля нашите семейства и домовете ни.

Честит празник!"

Свързани статии
Бургас вече разполага с телемедицина (Снимки) Бургаският кмет Димитър Николов: 6 февруари винаги ще ни напомня да следваме вярната посока Димитър Николов с поздрав към бургазлии: Продължаваме да сме град с поглед към бъдещето Кметът Димитър Николов поздрави сърдечно бургаските учители Димитър Николов: Подвигът и саможертвата на Ботев винаги ще пазят своя ореол Кметът поздрави здравните специалисти по повод професионалния им празник Поморие отбеляза празника си с народна музика, добро настроение и добри новини (Снимки) Бургас празнува! (Снимки) Гергьовден е! Отлбелязваме Деня на храбростта и българската армия Ясна е програмата на Бургас за Гергьовден
Тагове
димитър николов гергьовден
Коментари

Още от последните новини