Кметът събра цял випуск първолаци: Слушайте учителите, по-важни са от политиците

Кметът събра цял випуск първолаци: Слушайте учителите, по-важни са от политиците - E-Burgas.com

Четири класа първолаци от ОУ „Васил Априлов“ гостуваха в Община Бургас. Кметът Димитър Николов нямаше как да откаже на настоятелното им предложение за среща - разговор. В нея участва и заместникът му Йорданка Ананиева.

„Учете се добре. Слушайте своите учители, те са по-важни от политиците. Да знаете, че се гордеем с вас!“, каза кметът на раздяла, като преди това отговори на многобройни въпроси от децата – и сериозни, и забавни.

Свързани статии
Бургас вече разполага с телемедицина (Снимки) Наградиха бургаските ученици, чиито проект бе отличен от БАН (Снимки) Бургаският кмет Димитър Николов: 6 февруари винаги ще ни напомня да следваме вярната посока Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Бургаски ученици представиха пиеса на китайски език "A hug for all" - Бургаски ученици участваха в обучителен проект в Атина (Снимки) В Обзор борят учлищната агресия с интерактивни игри и дискусии Агресия в училище: Ученички се биха в присъствието на учител Последен присъствен в бургаските училища, въведен е строг контрол на входа 60 отличници от ПМГ получиха награди от общината
Тагове
ученици димитър николов випуск
Коментари

Още от последните новини