Кметът събра цял випуск първолаци: Слушайте учителите, по-важни са от политиците

Кметът събра цял випуск първолаци: Слушайте учителите, по-важни са от политиците - E-Burgas.com

Четири класа първолаци от ОУ „Васил Априлов“ гостуваха в Община Бургас. Кметът Димитър Николов нямаше как да откаже на настоятелното им предложение за среща - разговор. В нея участва и заместникът му Йорданка Ананиева.

„Учете се добре. Слушайте своите учители, те са по-важни от политиците. Да знаете, че се гордеем с вас!“, каза кметът на раздяла, като преди това отговори на многобройни въпроси от децата – и сериозни, и забавни.

Свързани статии
Прегледаха близо 2800 бургаски ученици за гръбначни изкривявания и затлъстяване Започва кандидатстването в училищата след 7 клас Над 17 хил. ученици и учители отиват на безплатно море Бургаски ученици са вицешампиони на националните параолимпийски игри Български ученици от Братислава са на гости в Бургас, посещават забележителности Димитър Николов: Подвигът и саможертвата на Ботев винаги ще пазят своя ореол Кметът награди над 300 ученици, които помагаха на европейското по ушу Организират безплатни консултации за ученици след 12 клас Кметът поздрави здравните специалисти по повод професионалния им празник Кметът Димитър Николов: Свеждаме глави пред героизма на хиляди български войници
Тагове
ученици димитър николов випуск
Коментари

Още от последните новини