Десетки коли влезли в община Созопол с причина "притежание на имот"

Десетки коли влезли в община Созопол с причина

Десетки автомобили със софийска регистрация са преминали през КПП-тата на Община Созопол с посочена причина в декларацията - притежание на имот.

Кметът на града Тихомир Янакиев определи ситуацията като обезпокоителна. До влизането в сила на забраната за ненапускане на София през пропускателните пунктове морската община са преминали 80 автомобила, каза Тихомир Янакиев:

"Наистина има доста присъстващи външни хора на територията на община Созопол и по-специално на територията на града Созопол и Черноморието и вилните зони на област Червенка, Буджака, а и доста повече, които са заминали всъщност надолу към Лозенец, Синеморец нататък. С най-голямо удоволствие бихме посрещнали всички желаещи да бъдат гости на община Созопол като цяло, но след като падне извънредното положение и след като премине тази епидемия".

Тихомир Янакиев посочи, че от новодошлите не се спазват превантивните мерки, като носене на маски и ограничаване на движението навън.

Източник: cross.bg

Свързани статии
Созопол отбелязва Освобождението си от османско владичество В Созопол издирват кои създава нерегламентирани сметища В Созопол запретнаха ръкави и почистиха гробищния парк (Снимки) Правят ремонт на площад в Созопол Дядо Коледа идва в Созопол на 25 декември Георги Пинелов: Изпращаме годината със сериозни нерешени проблеми С богата програма Созопол отбелязва празника на моряците и рибарите Засадиха 70 дръвчета в градската градина в Созопол Създават център за култура и изкуство на о-в Свети Кирик В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица
Тагове
созопол регион тихомир янакиев
Коментари

Още от последните новини