Четиринадесет красавици от Бургас ще се борят да грабнат короната в конкурса Кралица на Бургас 2023

Четиринадесет красавици от Бургас ще се борят да грабнат короната в конкурса Кралица на Бургас 2023 - E-Burgas.com

Претендентките за титлата са на различни възрасти. Най- малката участничка в конкурса за красота е на 15 години и е възпитаничка на английската гимназия в морския град. Всички, общо четиринадесет участнички, в престижния конкурс за красота са амбициозни млади дами. Кандидатките за титлата са ученички и студентки от различни училища в Бургас, както и от различни университети от цялата страна. Всяка една от претендентките за титлата е достойна да бъде коронована, което от своя страна доста ще затрудни избора на журито в конкурса.

Участничките в конкурса Кралица на Бургас 2023 г бяха представени вече пред публика в морския град. Те дефилираха в ревю на бранда "EVE Boutique", на импровизирана сцена пред морското казино, по време на коктейла по повод откриването на фотоизложба „ 13 години, 13 Кралици на Бургас". Фотоизложбата представя ослепителните носителки на титлата за красота през отминалите години. Конкурсът за красота Кралица на Бургас се провежда вече повече от десетилетие в морския град и е един от най-престижните конкурси за красота в цялата страна. Бургаски красавици са печелили престижни титли за красота, както в национални, така и в международни конкурси. Някои от „Кралиците на Бургас" успяха да развият световни кариери в областта на модата и шоу бизнеса. Тази година, ново коронованата красавица, отново ще има възможност да представи Бургас в националния конкурс за красота Мис България, който по традиция се провежда през есента в столицата. Различното през настоящата година е, че новата носителка на титлата ще получи договор с известния продуцент и Мениджър бизнес развитие в Nu Boyana Film Studios - Гаел Бонел Санчез.

Всяка една от участничките в конкурса Кралица на Бургас 2023 ще има възможност да демонстрира своята артистичност и да представи достойно талантите си, а това да я отведе директно във киноиндустрията.

Новата Кралица на Бургас ще изберем на 13- ти Август от 20:00 ч в Летния театър на Бургас. Поканени са всички, които желаят да бъдат част от избора на най-красива бургазлийка. Входът е свободен!

Свързани статии
Къде е златото ли? В Galleria Бургас! Откриват Флората на Лазаровден Орхидееното общество отваря Болница за орхидея на Флора Бургас Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи
Тагове
Кралица на Бургас бургас
Коментари

Още от последните новини