94-ти ден на протести срещу правителството

94-ти ден на протести срещу правителството - E-Burgas.com
Снимка БТА

На фонтана пред Президентството отново се събират хора в ден 94-ти на недоволство от управлението на страната, информира БНР.

Организатор на събитието е т. нар. "Отровно трио". 

"Заедно предизвикахме сериозен международен отзвук за корупцията и беззаконието в България. Няма да спрем", пишат те в страницата си във Фейсбук, както и продължават да настояват за оставките на правителството и  главния прокурор. 

Исканията включват още дистанционно и машинно гласуване, предсрочни избори, свикване на Велико народно събрание за промени в Конституцията".

Свързани статии
Бойко Борисов: ГЕРБ ще предложи експертно правителство Пореден ден на протести, пътните фирми блокират 18 възлови пътища в страната Митинги за правителство и нови избори блокират столицата днес Превозвачите готови за нови разговори, но и за нови протести Пътните строители отложиха протестите Стрители ще блокират пътища и по Великден И здравните работници готови за протест, искат по-високи заплати Музеите искат увеличение на средствата с 50% Алибегов плаши с протести от ваксинирани ПП публикува коалиционното споразумение
Тагове
протести правителство отровно трио
Коментари

Още от последните новини