94-ти ден на протести срещу правителството

94-ти ден на протести срещу правителството - E-Burgas.com
Снимка БТА

На фонтана пред Президентството отново се събират хора в ден 94-ти на недоволство от управлението на страната, информира БНР.

Организатор на събитието е т. нар. "Отровно трио". 

"Заедно предизвикахме сериозен международен отзвук за корупцията и беззаконието в България. Няма да спрем", пишат те в страницата си във Фейсбук, както и продължават да настояват за оставките на правителството и  главния прокурор. 

Исканията включват още дистанционно и машинно гласуване, предсрочни избори, свикване на Велико народно събрание за промени в Конституцията".

Свързани статии
ПП публикува коалиционното споразумение Отново над 4 800 новозаразени, протестите срещу мерките продължават Край на протестите? Държавата и пътния бранш се разбраха Протестите на ресторантьорите продължават и днес БСП започва разговори за съставяне на редовен кабинет Президентът връчва третия мандат на БСП Родители искат присъствено обучение, плашат с протести ИБГНИ ще се борят за реализация на третия мандат Ресторантьорите спират протестите засега Премиерът Стефан Янев призова за актуализация на бюджета
Тагове
протести правителство отровно трио
Коментари

Още от последните новини