Стрители ще блокират пътища и по Великден

Стрители ще блокират пътища и по Великден - E-Burgas.com

Ако не се вземе решение за превеждане на пари към фирмите за пътна продръжка, те започват нови протести от вторник или сряда. Това каза по bTV Стефан Чайков, шеф на Браншова камара „Пътища”. „Този път не знам дали ще спрем”, предупреди Чайков. Анонсът за подновяване на протестите на фирмите идва след като вчера депутатите не можаха да вземат решение, което да доведе до разплащане с тях.

По Великденските празници хората ще се сблъскат не само с влошената инфраструктура, но и с блокадите на пътищата, предупреди Чайков. Той коментира също, че не иска протестите да се тълкуват политически и се надява най-сетне да стане ясно, че те не са само за пари. В момента сме заложници на липсата на политическа воля, каза шефът на браншовата камара „Пътища”.

Свързани статии
Леден ад на входа на село Баня Ограничения по пътищата в страната заради снега АПИ: Тръгвайте с автомобили подготвени за зимни условия Ремонтират горските пътища около границата с Турция Готвят нова наредба за пътищата Пореден ден на протести, пътните фирми блокират 18 възлови пътища в страната Ескперти: Лошото състояние на пътищата и липсата на контрол водят до увеличение на жертвите Превозвачите готови за нови разговори, но и за нови протести Пътните строители отложиха протестите АПИ обяви кои пътища в област Бургас ще бъдат ремонтирани през 2022 година
Тагове
протести пътища
Коментари