Проливен дъжд причинил тежката катастрофа между ТИР-а и автобуса

Проливен дъжд причинил тежката катастрофа между ТИР-а и автобуса  - E-Burgas.com

Втора линейка пристигна в бургаската болница с 6 момчета и един възрастен мъж - най-вероятно шофьорът. Всички момчета влязоха сами в приемното отделение, не се наложи използването на носилки.

Някои от тях имаха синини и разкъсно-контузни рани по лицата, пише "24 часа". 

"Автобусът поднесе и катастрофирахме", беше лаконичен възрастният мъж. Той обясни накратко, че инцидентът е станал при изпреварване, като рейсът не е успял да се прибере обратно в платното си.

автобусът е на футболен отбор от Пловдив, като състезателите са пътували за мач във Варна. ТИР-ът е с турска регистрация.

Ранените футболисти са от пловдивския отбор "Сокол" Марково, които утре трябваше да играят в осмина финал с варненския "Черно море" на стадиона до Аспаруховия мост. Младежите са от юношеските отбори до 15-годишна възраст на двата тима.

Както е-Бургас вече съобщи катастрофата стана малко след 15 часа днес. В рейса са били футболисти от Пловдив,които са пътували за мач във Варна. 

Ранените футболисти са от пловдивския отбор "Сокол" Марково, които утре трябваше да играят в осмина финал с варненския "Черно море". 

Снимка: "24 часа"

Коментари

Още от последните новини