Автобус с футболисти се вряза в ТИР край Карнобат, четири деца са в болница

Автобус с футболисти се вряза в ТИР край Карнобат, четири деца са в болница - E-Burgas.com

Тежка катастрофа е станала днес на  около 10 км. от с. Лозарево, общ. Карнобат, в района на Ришкия проход, информират от пресцентъра на ОД МВР в Бургас. Пътният инцидент е станал около 15 часа днес. По първоначални данни автобус, превозващ 16 футболисти на възраст 14 – 16 години от футболен клуб "Сокол" - Марково / движещ се по маршрут от Пловдив за Варна/, по неустановени до момента причини навлиза в насрещното пътно платно и се блъска челно в движещия се в посока Бургас ТИР, с турска регистрация.

От пътния инцидент по първоначални данни са пострадали четирима младежи и двама от четиримата възрастни, превозващи се с автобуса, които са откарани в две бургаски болници в относително добро здравословно състояние / към момента се извършват подробни медицински прегледи на шестимата потърпевши/. Останалите пътници от автобуса също са докарани в Бургас.

Двамата водачи са тествани с дрегер за употреба на алкохол, като апара е отчел отрицателни показания.

На мястото на инцидента предстои да започне оглед на местопроизшествие, като експерти да се произнесат за причините за възникналата пътна катастрофа.

*Снимката е илюстративна

 

 

Коментари

Още от последните новини