Засилен трафик в страната и към границата с Гърция

Засилен трафик в страната и към границата с Гърция  - E-Burgas.com
Тв Европа

Преди началото на почивните дни, трафикът на изходите на София и на границата с Гърция, е интензивен.

Днес се очакват още пътуващи, а движението е натоварено още от четвъртък. От „Пътна полиция“ уверяват, че до момента няма сериозни проблеми и тежки инциденти.Движението е възпрепятствано от ремонтите, които се извършват на автомагистрала „Тракия“ и затова са препоръчали те са бъдат прекратени през празничните дни. От АПИ обаче са преценили, че някои от дейностите ще се извършват и затова препоръката към шофьорите е да използват обходния маршрут през Подбалканския път в участъка край Стара Загора от АМ „Тракия”.

От четвъртък тече и акция за превенция на високата скорост по пътищата, припомнят от NOVA. Техниката на пътните полицаи е разположена основно в извънградските и високоскоростните участъци, а от събота и в населените места, където ще се следи за употреба на алкохол.

Апелът към шофьорите е да карат внимателно и да спазват ограниченията.

Много са и българите, които въпреки пандемията от коронавируса, са избрали да почиват в съседна Гърция.

Сериозен е трафикът и на ГКПП „Кулата”, а опашката на границата се движи изключително бавно. Причината е стриктният контрол на граничните власти.
 

Свързани статии
Отбелязваме Деня на безопасността на движението по пътищата Отново наплив от нашенци на Кулата, искат да почиват в Гърция Черешова задушница е, ето каква е организацията на движението около гробищата От днес автобусите влизат в специалните коридори на бул. "Демокрация" Спектакълът "Оскарите в музиката" открива Бургаските музикални празници „Емил Чакъров“ Опашки към Гърция и днес, засилен трафик и днес Арести за бургаски водачи, шофирали дрогирани И днес очакваме ад на "Тракия" между София и Бургас Ремонти на "Тракия" затрудняват влизането в столицата Все още опашки от коли на "Тракия"
Тагове
трафик празници
Коментари

Още от последните новини