Засилен трафик по магистралите до края на седмицата

Засилен трафик по магистралите до края на седмицата - E-Burgas.com

Засилен трафик по основните магистрали на страната заради празничния ден и сливането на почивните дни. От "Пътна полиция" очакват натоварено движение и към границата с Гърция, съобщава БНТ.

В София ще има ограничение на движението в центъра заради Деня без автомобили, както и велошествието, което започва по ул. "Гурко" между булевард "Евлоги и Христо Георгиеви" и булевард "Васил Левски".

Движението ще е ограничено след 10:30 часа. Ще бъде забранен и престоят и паркирането в района. Частично се променят и маршрутите на някои от линиите, които преминават през трасето на велошествието.

Свързани статии
АПИ: Тръгвайте с автомобили подготвени за зимни условия Полицаят трафикант поиска вкъщи, трябва да се грижи за баба си и дядо си Шишков: Трафикът, който поемат малкото ни магистрали, е проблем Мъгли и засилен трафик по пътищата у нас В челото сме по трафик на хора! Внимавайте с обявите за работа в чужбина Шишков: За "Хемус" имаше много говорене и малко асфалт Шишков: До Нова година можем да пуснем движението по АМ "Европа" Откриват нов участък от АМ "Хемус" Провеждат поход срещу трафика на хора в Бургас Затварят поредно кръстовище в Бургас заради ВиК ремонти
Тагове
трафик магистрала
Коментари

Още от последните новини