Засилен трафик по магистралите до края на седмицата

Засилен трафик по магистралите до края на седмицата - E-Burgas.com

Засилен трафик по основните магистрали на страната заради празничния ден и сливането на почивните дни. От "Пътна полиция" очакват натоварено движение и към границата с Гърция, съобщава БНТ.

В София ще има ограничение на движението в центъра заради Деня без автомобили, както и велошествието, което започва по ул. "Гурко" между булевард "Евлоги и Христо Георгиеви" и булевард "Васил Левски".

Движението ще е ограничено след 10:30 часа. Ще бъде забранен и престоят и паркирането в района. Частично се променят и маршрутите на някои от линиите, които преминават през трасето на велошествието.

Свързани статии
Засилен трафик на границата с Гърция, но няма задръствания Очаквано! Трафикантката Алла остава зад решетките, ето мотивите на бургаския съд Украинката-трафикант остава в ареста, превозвала сирийците със служебен автомобил Внимавайте в района на Аркутино, ПТП затруднява движението Аварирал камион затруднява движението по "Тракия" към София Северномакедонецът Зоран се разкая за участието си в каналджийство, но съдът реши друго Временна организация на движението в Бургас заради колоездачната обиколка на България Почистват и подобряват видимостта на пътищата в областта Дълги опашки на Калотина при влизане у нас България сред държавите с най-стар автопарк и най-неподготвени млади шофьори
Тагове
трафик магистрала
Коментари

Още от последните новини