Засилен трафик на границата с Гърция, но няма задръствания

Засилен трафик на границата с Гърция, но няма задръствания  - E-Burgas.com

Засилен трафик има от граничните пунктове с България, съобщават от гръцката "Пътна полиция" за БНТ, но няма задръствания. Българите използват почивните дни за отдих на юг от границата, като предпочитат Халкидики.

Оживен е трафикът от български коли в северната част от страната. Част от хотелите отново се напълниха с български туристи, решили да прекарат почивните дни на юг. Предпочитани са близките до границата дестинации. Много туристи пристигнаха с резервации до края на седмицата в Халкидики, съобщават местните хотелиери.

Цените на нощувките и услугите са намалени, което дава възможност за по-малко разходи по почивката. На остров Тасос пристигат български туристи с организирани екскурзии, информират хотелиерите.

Българите се възползват от сезонното намаление в много магазини и засилиха оборота на търговците, съобщават от Кавала и Комотини. За днес прогнозите са за по-хладно време, но от утре се очаква три дни с температури над 30 градуса и време, подходящо за плаж, според синоптиците.

Свързани статии
Контрабандист опита да пренесе 20 кг наркотици през границата (Видео) АПИ: Тръгвайте с автомобили подготвени за зимни условия Полицаят трафикант поиска вкъщи, трябва да се грижи за баба си и дядо си Шишков: Трафикът, който поемат малкото ни магистрали, е проблем Мъгли и засилен трафик по пътищата у нас В челото сме по трафик на хора! Внимавайте с обявите за работа в чужбина Провеждат поход срещу трафика на хора в Бургас Затварят поредно кръстовище в Бургас заради ВиК ремонти Засилен трафик по магистралите до края на седмицата Очаквано! Трафикантката Алла остава зад решетките, ето мотивите на бургаския съд
Тагове
трафик гкпп
Коментари

Още от последните новини