Мъгли и засилен трафик по пътищата у нас

Мъгли и засилен трафик по пътищата у нас - E-Burgas.com
Marica.bg

Мъгли в София в района на кварталите „Надежда" и „Обеля", в област Плевен, на АМ „Тракия" в района на Стара Загора и Сливен и на АМ „Марица" в област Хасково, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура".

Движението по АМ „Струма" в участъка Перник-Студена в посока Благоевград се осъществява с повишено внимание и ограничение на скоростта от 50 км/час поради предстоящи ремонтни дейности.

Пълна мобилизация на екипите на МВР има за Коледа и Нова година. Основно ще се следи за шофиране под влиянието на алкохол и наркотици, неправилни маневри и шофиране с висока скорост.

Според данните на полицията за този период през миналата година са установени 400 хиляди нарушения. Апелът към шофьорите е да карат внимателно заради мъглите и поледиците на места.

Свързани статии
АПИ: Тръгвайте с автомобили подготвени за зимни условия Полицаят трафикант поиска вкъщи, трябва да се грижи за баба си и дядо си Шишков: Трафикът, който поемат малкото ни магистрали, е проблем В челото сме по трафик на хора! Внимавайте с обявите за работа в чужбина Провеждат поход срещу трафика на хора в Бургас Затварят поредно кръстовище в Бургас заради ВиК ремонти Засилен трафик на границата с Гърция, но няма задръствания Засилен трафик по магистралите до края на седмицата Очаквано! Трафикантката Алла остава зад решетките, ето мотивите на бургаския съд Украинката-трафикант остава в ареста, превозвала сирийците със служебен автомобил
Тагове
трафик
Коментари