Тони Димитрова, Стефан Илчев, Мустафа Чаушев и много други пеят за Георги!

Тони Димитрова, Стефан Илчев, Мустафа Чаушев и много други пеят за Георги! - E-Burgas.com

Вече няколко месеца продължава лечението на Георги Панайотов в специализирана клиника в Турция. Както ви информирахме по-рано, след редица изследвания лекарите от Istinye University Liv Hospital назначиха продължителна химиотерапия. На този етап Гошо премина през 9 химиотерапии и лъчетерапия с 15 фракции, след които се чувства добре и активен. Предстоят му още 3 курса на химиотерапия. След последните вливки и новите изследвания, медицинският екип, който се бори с болестта му, ще изготви нов план за продължаване на лечението. Със събраните до този момент средства са покрити изцяло 12-те курса на химиотерапия и всички пътувания до Истанбул, престоят, лекарствата и изследванията на Гошо.

Кампанията продължава! 

Каним ви на концерт, който е част от бъдещите инициативи, с които бихме искали да помогнем на Георги по пътя към неговото оздравяване. В него ще участват Тони Димитрова, Стефан Илчев, Дует "Бургас", Ажда Чаушева, Мустафа Чаушев, Вокално трио Deja Vu, клуб по спортни танци „Бургас 75“, танцова формация "Дюн", хор "Милка Стоева“ и други.

Концертът е насрочен за 19 юни, от 20 часа, в Летния театър. 

Покана можете да закупите от каса НХК – тел. 0894 898 098.

Свързани статии
"Българската Коледа" събра над 2,7 млн. лева до момента Рекорден брой пакети отрупаха благотворителната елха в Областна управа Да помогнем на Кателина Парашкевова в битката с рака! Благотворителен концерт в Бургас в подкрепа на Виктор Жители на „Меден рудник“ организират благотворителен концерт в подкрепа на болен съквaрталец Малката Теди се бори за живота си, нека помогнем! Благотворителен турнир в Бургас събра над 10 хил. лева Събраха 6000 лв. за малкия Илиянчо от Черноморец, но са необходими още средства за лечението му Бургас се обединява в помощ на Христо, подкрепете го на концерт на 3 април Бургаски доброволци молят за помощ за лечението на три кученца
Тагове
благотворителност
Коментари

Още от последните новини