Събраха 6000 лв. за малкия Илиянчо от Черноморец, но са необходими още средства за лечението му

Събраха 6000 лв. за малкия Илиянчо от Черноморец, но са необходими още средства за лечението му - E-Burgas.com

6 хил. лв. е събраната сума за лечението на 4-годишният Илиян от град Черноморец, по време на благотворителния концерт, който бе организиран от ДГ "Делфинче".

В него участие взеха школи и самодейни състави от крайморския град, обединени около благородната кауза да помогнат на Илиян, който се бори с тежката  диагноза Абдоминален  тумор - Невробластом. 

„За момента детето се лекува в УМБАЛ "Св. Марина" във Варна. Нашата кампания продължава тъй като предстои дълго лечение на детето надяваме се Франция, все още очакваме отговор на клиниката там“, сподели директорът на ДГ Делфинче – Галина Христова.

Тя допълва, че събраната сума не е достатъчна да покрие разноските по лечението на малчугана, а родителите също нямат тази финансова възможност и се надяват на още благодетели.

Те призовават добри хора да продължат да помагат, за да може детето им да се пребори с коварната болест.

"Вече има постъпления по сметка от различни фирми, комисии към община Созопол, кметство черноморец и община Созопол, футболни клубове, родители, жители и гости на Черноморец, училище. Предстои дарение от абитуриентите от Немска гимназия Бургас. Всички сме зад Илиянчо и ще се борим до пълното му възстановяване" споделят близките на момченцето.

Открита банкова сметка:
IBAN:BG92CECB979010B96531 01/BGN.
Титуляр на сметката е бащата на малкия Илиян - Андрей Илиев Цонев.

 

 

Свързани статии
"Българската Коледа" събра над 2,7 млн. лева до момента Рекорден брой пакети отрупаха благотворителната елха в Областна управа Да помогнем на Кателина Парашкевова в битката с рака! Благотворителен концерт в Бургас в подкрепа на Виктор Жители на „Меден рудник“ организират благотворителен концерт в подкрепа на болен съквaрталец Тони Димитрова, Стефан Илчев, Мустафа Чаушев и много други пеят за Георги! Малката Теди се бори за живота си, нека помогнем! Благотворителен турнир в Бургас събра над 10 хил. лева Бургас се обединява в помощ на Христо, подкрепете го на концерт на 3 април Бургаски доброволци молят за помощ за лечението на три кученца
Тагове
благотворителност
Коментари

Още от последните новини

Светът
Събраха 6000 лв. за малкия Илиянчо от Черноморец, но са необходими още средства за лечението му - E-Burgas.com

Избори в САЩ