Събраха 6000 лв. за малкия Илиянчо от Черноморец, но са необходими още средства за лечението му

Събраха 6000 лв. за малкия Илиянчо от Черноморец, но са необходими още средства за лечението му - E-Burgas.com

6 хил. лв. е събраната сума за лечението на 4-годишният Илиян от град Черноморец, по време на благотворителния концерт, който бе организиран от ДГ "Делфинче".

В него участие взеха школи и самодейни състави от крайморския град, обединени около благородната кауза да помогнат на Илиян, който се бори с тежката  диагноза Абдоминален  тумор - Невробластом. 

„За момента детето се лекува в УМБАЛ "Св. Марина" във Варна. Нашата кампания продължава тъй като предстои дълго лечение на детето надяваме се Франция, все още очакваме отговор на клиниката там“, сподели директорът на ДГ Делфинче – Галина Христова.

Тя допълва, че събраната сума не е достатъчна да покрие разноските по лечението на малчугана, а родителите също нямат тази финансова възможност и се надяват на още благодетели.

Те призовават добри хора да продължат да помагат, за да може детето им да се пребори с коварната болест.

"Вече има постъпления по сметка от различни фирми, комисии към община Созопол, кметство черноморец и община Созопол, футболни клубове, родители, жители и гости на Черноморец, училище. Предстои дарение от абитуриентите от Немска гимназия Бургас. Всички сме зад Илиянчо и ще се борим до пълното му възстановяване" споделят близките на момченцето.

Открита банкова сметка:
IBAN:BG92CECB979010B96531 01/BGN.
Титуляр на сметката е бащата на малкия Илиян - Андрей Илиев Цонев.

 

 

Свързани статии
Тони Димитрова, Стефан Илчев, Мустафа Чаушев и много други пеят за Георги! Малката Теди се бори за живота си, нека помогнем! Благотворителен турнир в Бургас събра над 10 хил. лева Бургас се обединява в помощ на Христо, подкрепете го на концерт на 3 април Бургаски доброволци молят за помощ за лечението на три кученца Хора с добри сърца помогнаха на Ваня Димитрова, нужни са още средства за лечението в Германия на 15 февруари Победителка в "Мисис Бургас" се нуждае от Вашата помощ в борбата си с тежка болест Ученици от СУ "Петко Росен" събраха средства за дом за стари хора с коледен базар Ученици от Несебър събраха 1745 лв. в благотворителен базар Инициатива на Областна управа събра 5 000 лв. с благотворителна цел (Снимки)
Тагове
благотворителност
Коментари

Още от последните новини