Жители на „Меден рудник“ организират благотворителен концерт в подкрепа на болен съквaрталец

Жители на „Меден рудник“ организират благотворителен концерт в подкрепа на болен съквaрталец - E-Burgas.com

Жителите на онази част от „Меден рудник“, наричана „селото“, където преобладават еднофамилните къщи, а не панелните блокове, са сред първите заселници на квартала. Много от тях са наследници на тракийски бежанци. Трудният живот в миналото ги е научил на задружност, която ни демонстрират и днес.

Жители на „Меден рудник“ организират фолклорен концерт в подкрепа на болен съкварталец. Той се казва Иван Авджиев и се бори с тежко заболяване на мозъка. Ако решите да го подкрепите и да оставите някой лев за добрата кауза в кутията за дарения, събитието е насрочено за 21 август, неделя, от 18.00 часа – на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина, до Казиното.

В концерта ще участват гласовете на Странджа: Жечка Сланинкова, Ваня Дженезова, Катя Георгиева, Катя Гильова, Цветелина и Панайот Стойчеви. Както и музикантите: Цветан Николов, Христо Георгиев, Добри Матев, Георги Дженезов и Георги Миронски.

Свързани статии
"Българската Коледа" събра над 2,7 млн. лева до момента Рекорден брой пакети отрупаха благотворителната елха в Областна управа Да помогнем на Кателина Парашкевова в битката с рака! Благотворителен концерт в Бургас в подкрепа на Виктор Тони Димитрова, Стефан Илчев, Мустафа Чаушев и много други пеят за Георги! Малката Теди се бори за живота си, нека помогнем! Благотворителен турнир в Бургас събра над 10 хил. лева Събраха 6000 лв. за малкия Илиянчо от Черноморец, но са необходими още средства за лечението му Бургас се обединява в помощ на Христо, подкрепете го на концерт на 3 април Бургаски доброволци молят за помощ за лечението на три кученца
Тагове
благотворителност
Коментари

Още от последните новини