Бургас се обединява в помощ на Христо, подкрепете го на концерт на 3 април

Бургас се обединява в помощ на Христо, подкрепете го на концерт на 3 април  - E-Burgas.com

Съпругата на младия бургазлия е бременна в деветия месец и след около две седмици двамата чакат второто си дете

Благотворителен концерт “Заедно за Христо” ще опита да събере средства за лечението на Христо Василев. Събитието ще се проведе на 3 януари от 16:00 часа на площад "Тройката".

До този момент безусловна подкрепа са заявили музикантите от FOUR, G.A.N.G., STIFF BONES и Шантаж и proTechnica EVENT Burgas. 

36-годишният Христо Василев от Бургас се нуждае от помощ за животоспасяваща операция. Христо работи като старши спасител водолаз към Пожарна безопасност и защита на населението в морския град. Помогнал е на хиляди хора,рискувал е и живота си за да спаси друг човешки живот.

Преди около две седмици е приет в болница в Истанбул. Нуждае се от спешна животоспасяваща операция. Необходимо е да му бъде направена чернодробна трансплантация. Съпругата на Христо е бременна в 9-тия месец и след около две седмици двамата чакат второто си дете. 

За ден и половина по сметката на Христо са събрани 40 000 лева. Целта е да бъдат събрани спешно 50 000 евро за спешната операция. 

Всеки желаещ, който иска да помогне, може да го направи:

Банкова сметка:

BG05RZBB91551007396683
Титуляр: Христо Красимиров Василев

 

 

Свързани статии
Тони Димитрова, Стефан Илчев, Мустафа Чаушев и много други пеят за Георги! Малката Теди се бори за живота си, нека помогнем! Благотворителен турнир в Бургас събра над 10 хил. лева Събраха 6000 лв. за малкия Илиянчо от Черноморец, но са необходими още средства за лечението му Бургаски доброволци молят за помощ за лечението на три кученца Хора с добри сърца помогнаха на Ваня Димитрова, нужни са още средства за лечението в Германия на 15 февруари Победителка в "Мисис Бургас" се нуждае от Вашата помощ в борбата си с тежка болест Ученици от СУ "Петко Росен" събраха средства за дом за стари хора с коледен базар Ученици от Несебър събраха 1745 лв. в благотворителен базар Инициатива на Областна управа събра 5 000 лв. с благотворителна цел (Снимки)
Тагове
благотворителност
Коментари

Още от последните новини