Бургас се обединява в помощ на Христо, подкрепете го на концерт на 3 април

Бургас се обединява в помощ на Христо, подкрепете го на концерт на 3 април  - E-Burgas.com

Съпругата на младия бургазлия е бременна в деветия месец и след около две седмици двамата чакат второто си дете

Благотворителен концерт “Заедно за Христо” ще опита да събере средства за лечението на Христо Василев. Събитието ще се проведе на 3 януари от 16:00 часа на площад "Тройката".

До този момент безусловна подкрепа са заявили музикантите от FOUR, G.A.N.G., STIFF BONES и Шантаж и proTechnica EVENT Burgas. 

36-годишният Христо Василев от Бургас се нуждае от помощ за животоспасяваща операция. Христо работи като старши спасител водолаз към Пожарна безопасност и защита на населението в морския град. Помогнал е на хиляди хора,рискувал е и живота си за да спаси друг човешки живот.

Преди около две седмици е приет в болница в Истанбул. Нуждае се от спешна животоспасяваща операция. Необходимо е да му бъде направена чернодробна трансплантация. Съпругата на Христо е бременна в 9-тия месец и след около две седмици двамата чакат второто си дете. 

За ден и половина по сметката на Христо са събрани 40 000 лева. Целта е да бъдат събрани спешно 50 000 евро за спешната операция. 

Всеки желаещ, който иска да помогне, може да го направи:

Банкова сметка:

BG05RZBB91551007396683
Титуляр: Христо Красимиров Василев

 

 

Свързани статии
"Българската Коледа" събра над 2,7 млн. лева до момента Рекорден брой пакети отрупаха благотворителната елха в Областна управа Да помогнем на Кателина Парашкевова в битката с рака! Благотворителен концерт в Бургас в подкрепа на Виктор Жители на „Меден рудник“ организират благотворителен концерт в подкрепа на болен съквaрталец Тони Димитрова, Стефан Илчев, Мустафа Чаушев и много други пеят за Георги! Малката Теди се бори за живота си, нека помогнем! Благотворителен турнир в Бургас събра над 10 хил. лева Събраха 6000 лв. за малкия Илиянчо от Черноморец, но са необходими още средства за лечението му Бургаски доброволци молят за помощ за лечението на три кученца
Тагове
благотворителност
Коментари