Бургаски доброволци молят за помощ за лечението на три кученца

Бургаски доброволци молят за помощ за лечението на три кученца - E-Burgas.com

 

Доброволческата организация "Animal Hope Burgas", която се грижи за бездомни и нуждаещи се от помощ котки и кучета, моли за помощ за лечението на три кученца. Организацията по принцип помага на животните със собствени средства, както и с подкрепата на своите последователи. 

В конкретния случай обаче сметките за лечението на трите кучета са надхвърлили възможностите на "Animal Hope Burgas". За съжаление лекарствата на последните няколко тежи случая свършват. Тепърва трябва да се направят и контролни изследвания и последващи лечения. 

Става дума за кучетата:

Арон - няма повлияване от лечението и лекарите искат да се направят още няколко изследвания и пътуване до Стара Загора да се направи скенер, защото имаме съмнения за изкаран инсулт. Необходимата сума е около 350-400 лв.

Ара - кучето има тумор и трябва да му се направят контролни изследвания, след което да се говори за евентуална операция за отстраняване на тумора.

Тото - кучето е било с краста, ерлихиоза и гъбички. Трябва да се пуснат контролни изследвания и ако всичко е наред да се запази час за кастрация.

Ако искате да помогнете на "Animal Hope Burgas", може да го направите по следните начини:

� BIC: RZBBBGSF IBAN : BG49RZBB91551006735709
Титуляр: ANIMAL HOPE BULGARIA BURGAS
� Револют: +359893020274
�paypal: [email protected]
� Да изпратите SMS с текст DMS HOPE на номер 17 777 и да подкрепите нашата кауза!
� ЕКОНТ - Бургас, офис Въстаническа, за Анимал Хоуп Бургас - като кажете и банковата сметка.
 

Свързани статии
"Българската Коледа" събра над 2,7 млн. лева до момента Рекорден брой пакети отрупаха благотворителната елха в Областна управа Да помогнем на Кателина Парашкевова в битката с рака! Благотворителен концерт в Бургас в подкрепа на Виктор Жители на „Меден рудник“ организират благотворителен концерт в подкрепа на болен съквaрталец Тони Димитрова, Стефан Илчев, Мустафа Чаушев и много други пеят за Георги! Малката Теди се бори за живота си, нека помогнем! Благотворителен турнир в Бургас събра над 10 хил. лева Събраха 6000 лв. за малкия Илиянчо от Черноморец, но са необходими още средства за лечението му Бургас се обединява в помощ на Христо, подкрепете го на концерт на 3 април
Тагове
благотворителност
Коментари

Още от последните новини