Малката Теди се бори за живота си, нека помогнем!

Малката Теди се бори за живота си, нека помогнем!  - E-Burgas.com

Семейството на Теди (Теодора Димитрова) се бори за живота, но са нужни 170 000 лева за спешна чернодробна трансплантация.

През 2016 г., когато е едва на 6 месеца, при профилактичен преглед е установено, че Теди е с тежък анемичен синдром, декомпенсирана метаболитна ацитоза и високи стойности на урея и креатинин. Тогава поради констатация за хронично бъбречно заболяване е започната терапия. На следващ етап е проведена ПББ морфологична диягноза -първично огнище сегментна глоумерна склероза колапсен вариант.

Направено е генетично изследване, от което става ясно, че Теди е носител на мутация, която уврежда черния дроб.

За две седмици детето е претърпяло три операции – два опита да спасят трансплантирания бъбрек и една да бъде премахнат, защото го е отхвърлила.  

Преди да се направи повторен опит за трансплантация на бъбрек лекарите са категорични, че трябва първо да се извърши чернодробна трансплантация.

В момента в дарителската сметка на Теди има налична сума 38 000 лв. Необходими са още 19 000 лв. за бъбречна трансплантация и още 150 000 лв. за чернодробна трансплантация. Сумата, която семейството трябва да събере, е общо 170 000 лв.

Затова майката на момиченцето се обръща с молба към всички хора с големи сърца да помогнат на детето ѝ.

„Моля ви, спасете детето ми, моето всичко, моят ангел, който всеки ден ми казва, че иска да се върне в миналото, да може да пишка и да живеем както преди. Тя не разбира колко е сериозно заболяването ѝ”, призовава майката на детето.

Можете да подкрепите малката Теди и семейството й с дарение с карта, PayPal, ApplePay и GooglePay тук:

Заедно за Теди

Банка: Fibank

IBAN: BG89FINV91501017474107

Титуляр: Юлия Иванова Арсова (майка на Теди)

Свързани статии
"Българската Коледа" събра над 2,7 млн. лева до момента Рекорден брой пакети отрупаха благотворителната елха в Областна управа Да помогнем на Кателина Парашкевова в битката с рака! Благотворителен концерт в Бургас в подкрепа на Виктор Жители на „Меден рудник“ организират благотворителен концерт в подкрепа на болен съквaрталец Тони Димитрова, Стефан Илчев, Мустафа Чаушев и много други пеят за Георги! Благотворителен турнир в Бургас събра над 10 хил. лева Събраха 6000 лв. за малкия Илиянчо от Черноморец, но са необходими още средства за лечението му Бургас се обединява в помощ на Христо, подкрепете го на концерт на 3 април Бургаски доброволци молят за помощ за лечението на три кученца
Тагове
благотворителност
Коментари

Още от последните новини