Благотворителен концерт в Бургас в подкрепа на Виктор

Благотворителен концерт в Бургас в подкрепа на Виктор  - E-Burgas.com

Тази вечер, 23 август, от 19.00 часа бургазлии и гости ще могат да се насладят на прекрасна авторска музика. На сцена „Охлюва”, КЦ „Морско казино”, талантливата изпълнителка Петя Методиева ще представи най-новите си вдъхновения, които са с поп, джаз и аренби звучене. От сцената поздрав към публиката ще отправи и певицата Надя Йорданова, която е племенница на поета Пейо Пантелеев. Концертът носи заглавието „Мир и любов” и ще се проведе благотворително в подкрепа на лечението на 2 - годишния Виктор. Инициативата се подкрепя от Община Бургас.

Малчуганът от Бургас е най-малкият пациент, диагностициран с мускулна дистрофия - рядко генетично заболяване, което, ако не бъде лекувано, прогресира бързо. Семейството разбира за здравословния проблем на Великден тази година. Започват множество изследвания и срещи със специалисти. Решението е поддържаща терапия със стволови клетки в Турция, която забавя развитието на болестта. Лечението се допълва с физиотерапия, добавки, витамини. До момента са направени три вливания, а четвъртото е предвидено само за след седмица - 30 август. Всяка процедура е на стойност 9 000 евро. Тази сума е непосилна за семейството, за това всяко левче и подкрепа са важни.

„Виктор понася много добре вливанията. Той е много жизнен, игрив, типично момченце на две години и половина, прави бели, все иска да пипне тук и там, любопитен е. Това, че започнахме лечение рано, /при повечето случаи болестта се диагностицира към 5-6 години/ ни дава надежда и вярваме, че нашето чакано и мечтано дете ще расте с игри и мечти, като връстниците си”, споделя майката на Виктор.

Всеки, който има желание и възможност, може да помогне на следната сметка:

Дарителска сметка:

IBAN: BG29RZBB91551014654082

BIC: RZBBBGSF

Виктор Николаев Желев

Tatayana Zheleva

PayPal: [email protected]

Свързани статии
"Българската Коледа" събра над 2,7 млн. лева до момента Рекорден брой пакети отрупаха благотворителната елха в Областна управа Да помогнем на Кателина Парашкевова в битката с рака! Жители на „Меден рудник“ организират благотворителен концерт в подкрепа на болен съквaрталец Тони Димитрова, Стефан Илчев, Мустафа Чаушев и много други пеят за Георги! Малката Теди се бори за живота си, нека помогнем! Благотворителен турнир в Бургас събра над 10 хил. лева Събраха 6000 лв. за малкия Илиянчо от Черноморец, но са необходими още средства за лечението му Бургас се обединява в помощ на Христо, подкрепете го на концерт на 3 април Бургаски доброволци молят за помощ за лечението на три кученца
Тагове
благотворителност
Коментари