След повече от година избиране на изпълнител: Ремонтират водопроводите в Бата и Страцин (Снимки)

След повече от година избиране на изпълнител: Ремонтират водопроводите в Бата и Страцин (Снимки) - E-Burgas.com
Снимки Община Поморие

Община Поморие изпълнява договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за реконструкция и рехабилитация на водоснабдителните мрежи в поморийските села Бата и Страцин. След повече от една година, времето, което отне процедурата за избор на изпълнител, мащабният проект стартира от село Бата.

 „Тепърва ще копаем улици и предполагам ще причиним много неудобства за жителите на Бата и Страцин, но съм сигурен, че в края на проекта, когато амортизираните водопроводи бъдат подменени, всички ще бъдат доволни от резултата“, каза кметът на Поморие Иван Алексиев, който лично инспектира началните изкопни дейности.

Освен реконструкция на водопроводните системи на двете села, проектът, финансиран по Програма за развитие на селските райони проектът включва реконструкция и подновяване на напорни резервоари, помпена станция и удароубивателна шахта.

Галерия
Свързани статии
Шофьори алармират: Огромно задръстване между Бургас и Поморие, търсете алтернативни маршрутиВ Поморие разширяват обхвата на важна социална услугаВ Поморие си почистиха плажната ивицаРекултивират старо сметище в ПоморийскоОтпускат пари за възстановяване на Поморийското езеро (Снимки)В Поморие стартира електронният прием на първокласнициПоморийци отново могат да сигнализират проблемите си в общината в нормалния графикПоморие продължава борбата с кърлежитеОбластният управител Вълчо Чолаков запознава Ангелкова с предложения на поморийския бизнесСкейт парк Поморие е най-новата придобивка за града
Тагове
поморие водопровод
Коментари

Още от последните новини