Pavell & Venci Venc идват за паленето на коледните светлини в Поморие

Pavell & Venci Venc идват за паленето на коледните светлини в Поморие - E-Burgas.com

Коледно-новогодишните тържества в Поморие ще започнат на 02.12.2022 г. /петък/ с дискотека с DJ Marti G, от 18.00 ч. на площада пред НЧ „Просвета 1888“.

Програмата ще бъде официално открита с концерт и празнична заря от 17.30 ч. на 03.12.2022 г. /събота/, когато коледната елха в центъра на Поморие ще грейне, а поздрав към всички присъстващи ще поднесат децата от: ДГ „Детелина” с учители Дафина Асеникова и Мария Николова; ДГ „Веселушко” с учител Ради Джафарова – Петрова; танцова формация Ultraviolet с ръководител Виолета Киранова и вокалната група при СУ „Иван Вазов” с ръководител Елена Коева. 

Специален гост на откриването ще бъдат изпълнителите Pavell & Venci Venc, чиято изява ще започне малко след 18.00 часа.

Организаторите Община Поморие и ЦПЛР ОДК – Поморие канят всички жители и гости на града на тържествата. Нека с искрите на своето добро настроение да запалим и светлините на коледното дърво.

Във връзка с двете тържества на открито площадът пред НЧ ‘Просвета 1888″ ще бъде затворен за движение и паркиране от 14.00 ч. на 02.12.2022 г. до 20.30 ч. на 03.12.2022 г.

Свързани статии
Поморие ще се поклони пред героите, дали живота си за Освобождението на Анхиало Кметът на Поморие поиска от държавата достъп до договора с летище Бургас Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Изграждането на нов паркинг е сред приоритетите в Поморие за първите три месеца Поморийци засадиха 35 дръвчета в кв. "Свети Георги" Кметът на Поморие Иван Алексиев пожела коледните жестове да бъдат повече Поморие си има вицесветовни шампиони по спортни танци Община Поморие получи „зелен сертификат“ за своя екоинициатива Кметът на Поморие настоява за целогодишни пасажерски полети от летище Бургас Влиза в сила решението за въвеждане на „синя зона“ в Поморие
Тагове
поморие коледни светлини
Коментари