Отново протести в Несебър срещу високите цени на горивата

Отново протести в Несебър срещу високите цени на горивата  - E-Burgas.com
Архив БГНЕС

Над 50 автомобила и мотоциклетисти се включиха в протестното автошествие срещу високите цени на горивата в Несебър, показа БНР-Бургас. То тръгна от стадиона, премина през околовръстния път на Слънчев бряг, където затрудни трафика и стигна до КПП до село Кошарица и се върна обратно. Български трибагреници и надписи " Протест" бяха поставени на колите и мотоциклетите. 

Спекулативно се поддържат високи цените на горивата, казаха протестиращите: "На световните пазари те падат, а тук продължават да са по три лева за литър бензин и дизел".

Правителството ни излъга, каза, че цените на горивата, тока и храните няма да се вдигат, а те вървят нагоре. Сега от него зависи да се регулира ценовата политика".

Свързани статии
И НЗОК излиза на протест Родни производители също обявиха протестна готовност Надзиратели и съдебни охранители излизат на предупредителен протест Заведения на протест в Приморско, мантинела пречи на достъпа до плажа Общински кмет поведе протест заради поражения от градушка, земеделци блокираха главен път Добри Митрев: Драстично увеличение на горивата ще е срив за държавата и всеки българин ЕС заседава за руския петрол утре Превозвачите готови за нови разговори, но и за нови протести Обзор в трескава подготовка за летния сезон (Снимки) Стотици гуми, железа и кофи извадиха от дъното на морето край Несебър
Тагове
несебър протест горива
Коментари

Още от последните новини