Отново протести в Несебър срещу високите цени на горивата

Отново протести в Несебър срещу високите цени на горивата  - E-Burgas.com
Архив БГНЕС

Над 50 автомобила и мотоциклетисти се включиха в протестното автошествие срещу високите цени на горивата в Несебър, показа БНР-Бургас. То тръгна от стадиона, премина през околовръстния път на Слънчев бряг, където затрудни трафика и стигна до КПП до село Кошарица и се върна обратно. Български трибагреници и надписи " Протест" бяха поставени на колите и мотоциклетите. 

Спекулативно се поддържат високи цените на горивата, казаха протестиращите: "На световните пазари те падат, а тук продължават да са по три лева за литър бензин и дизел".

Правителството ни излъга, каза, че цените на горивата, тока и храните няма да се вдигат, а те вървят нагоре. Сега от него зависи да се регулира ценовата политика".

Свързани статии
Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Протест срещу изграждането на соларен парк Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Гласуват нови мерки срещу високите цени на горивата Цените на горивата у нас паднали с 20% последните месеци Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си
Тагове
несебър протест горива
Коментари

Още от последните новини