Окошариха бургазлия пребил мъж с тръба заради спор за имот

Окошариха бургазлия пребил мъж с тръба заради спор за имот - E-Burgas.com

По искане на Районна прокуратура - Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо П.В. Той е обвинен за това, че е причинил две средни телесни повреди на друго лице. Престъплението е осъществено в началото на април в Бургас.

По време на разследването е установено, че телесните увреждания са причинени с метална тръба, с която обвиняемият е нанесъл удари в главата на пострадалия. Спорът между двамата е възникнал, тъй като пострадалият е бил въведен в собственост на имот, който е бил притежание на бащата на обвиняемото лице.

Определението на Районен съд - Бургас може да бъде обжалвано пред Окръжен съд - Бургас.

Свързани статии
Съдът остави дилъра Пейчо зад решетките Задържаха под стража поморийски дилър, стар познайник на полицията Бургаският съд наложи най-тежката мярка за двама сръбски каналджии Съдът безкомпромисен към развратника Милко от "Славейков" Съдът не пожали Кръстьо, който блъсна и ограби мадама в Слънчев бряг Оставиха в ареста популярен сводник по Южното Черноморие Млад бургаски сводник чу най-тежката мярка в съда Задържаха шофьора на камиона с бежанците и майка му за 72 часа Министър Гьоков: Над 75 хил.души ще запазят работата си с мярката 60/40 Бургаският съд наложи най-тежката мярка на местен дилър
Тагове
мярка побои
Коментари

Още от последните новини