Бургаският съд наложи най-тежката мярка на местен дилър

Бургаският съд наложи най-тежката мярка на местен дилър - E-Burgas.com

По искане на Окръжна прокуратура – Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Д.К., обвинен за това, че противозаконно е произвел и държал метамфетамин, с цел разпространение.

Той е обвинен за това, че противозаконно произвел и държал метамфетамин, с цел разпространение. Престъплението е осъществено на 19.08.2021 г. в гр. Бургас.

Д.К. е привлечен към наказателна отговорност и за това, че на същите дата и място е държал прекурсори за производство на метамфетамин, с цел разпространение.

По време на разследването е установено, че Д.К. е произвел наркотичното вещество в дома си. И двете престъпни деяния са осъществени при условията на опасен рецидив.

Определението на Окръжен съд – Бургас подлежи на обжалване пред Апелативния съд в града.

Свързани статии
2 години и 10 месеца пандиз за дилър в Слънчев бряг Тежки дни очакват Христо и Георги, които опитаха пренесат наркотици в Турция Хванаха бургаски криминоген с подвижна лаборатория за наркотици (Снимки) Млад бургаски сводник чу най-тежката мярка в съда Бразилец кацна на Летище София с 2 кг. кокаин в куфара си (видео) Задържаха шофьора на камиона с бежанците и майка му за 72 часа Хванаха поредния готвач на пико в Бургас Министър Гьоков: Над 75 хил.души ще запазят работата си с мярката 60/40 Сдружение разкри тревожна тенденция: Все по-малки деца посягат към наркотици Колумбия задържа кокаин за 75 млн. долара, бил предназначен за България (видео)
Тагове
дилър наркотици мярка
Коментари

Още от последните новини