Бургаският съд наложи най-тежката мярка на местен дилър

Бургаският съд наложи най-тежката мярка на местен дилър - E-Burgas.com

По искане на Окръжна прокуратура – Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Д.К., обвинен за това, че противозаконно е произвел и държал метамфетамин, с цел разпространение.

Той е обвинен за това, че противозаконно произвел и държал метамфетамин, с цел разпространение. Престъплението е осъществено на 19.08.2021 г. в гр. Бургас.

Д.К. е привлечен към наказателна отговорност и за това, че на същите дата и място е държал прекурсори за производство на метамфетамин, с цел разпространение.

По време на разследването е установено, че Д.К. е произвел наркотичното вещество в дома си. И двете престъпни деяния са осъществени при условията на опасен рецидив.

Определението на Окръжен съд – Бургас подлежи на обжалване пред Апелативния съд в града.

Свързани статии
Контрабандист опита да пренесе 20 кг наркотици през границата (Видео) Съдът остави дилъра Пейчо зад решетките Заместникът на Гешев: С МВР спряхме над 200 хил. дози наркотици, предназначени за нашите деца 21-годишна бургазлийка се надруса и подкара кола, хванаха я край ''Меден рудник'' Започна акция "Бяло" срещу наркодилърите в цялата страна Предрусал молдовец с Ауди, вилня в бургаска автокъща Хванаха 22-годишен дилър в Айтос Полицаи в Бургаско с положителни проби за наркотици и алкохол, били от лекарства Задържаха под стража поморийски дилър, стар познайник на полицията Готвач на пико от "Меден рудник" бе прекъснат от полицията по време на готвене
Тагове
дилър наркотици мярка
Коментари