Съдът остави дилъра Пейчо зад решетките

Съдът остави дилъра Пейчо зад решетките - E-Burgas.com

Окръжен съд – Бургас взе мярка за неотклонение „Задържане под стража" спрямо Пейчо К., привлечен като обвиняем за държане и разпространение на високо рискови наркотични вещества.

Пейчо К. е привлечен в качеството на обвиняем за това, че на 12.12.2022 г., в гр. Бургас, в лек автомобил марка „ Мерцедес", без надлежно разрешително, е държал с цел разпространение високо рискови наркотични вещества, а именно амфетамин и метамфетамин,  всички на обща стойност 8 042,19 лева.

От приложената по делото справка за съдимост, за съда е видно, че Пейчо К. е бил осъждан двукратно за престъпления по чл. 354а, ал. 3, т. 1 НК и по чл. 354в, ал.1 от НК. Двете престъпления са идентични с настоящото, което е извършено в срока за изпитание. Настоящата съдебна инстанция намери, че е налице обосновано предположение, обвиняемия да е извършил тежко умишлено престъпление, което се наказва с „Лишаване от свобода". Според Окръжен съд - Бургас съществува реална опасност, Пейчо К. да се укрие или да извърши друго престъпление, съобразно неговото съдебно минало, както и размер на предмета на деянието.

Определението на Окръжен съд – Бургас може да бъде обжалвано или протестирано в тридневен срок.

Свързани статии
Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Съдът се произнесе за катастрофата, в която загина кметицата Ванча Байлова Четирима нови съдии встъпиха в длъжност в Районен съд - Бургас Хванаха 22-годишен дилър в Айтос Задържаха под стража поморийски дилър, стар познайник на полицията Осъдиха мъж, опитал да подкупи полицай, на 3-годишен изпитателен срок Бургаският съд наложи най-тежката мярка за двама сръбски каналджии Бургаският съд отказа да екстрадира руски гражданин Съдът безкомпромисен към развратника Милко от "Славейков" Съдът не пожали Кръстьо, който блъсна и ограби мадама в Слънчев бряг
Тагове
дилър съд мярка
Коментари

Още от последните новини