Новата библиотека събира поетичният елит на Бургас

Новата библиотека събира поетичният елит на Бургас - E-Burgas.com

Изкуството на поезията ще срещне четящите и пишещи творци на Бургас и ще даде брилянтен завършек на първата седмица от поредицата събития в новата Библиотека.

Поетичният елит на Бургас ще посрещне своята публика на 11 април /неделя/ от 18.30 часа в залата на 2-ия етаж.

Най-новата културна сцена ще събере утвърдени и обичани имена, познати с поезията и отношението си към литературата. Сред тях са Роза Боянова, Елка Василева, Елка Стоянова, д-р Лорис Мануелян, Диана Саватева - зам.-кмет по „Култура” в Община Бургас, Наталия Димитрова, Константин Корадов, Светла Гунчева, Росен Друмев, Милка Стоянова, Мина Кръстева, Татяна Йотова. Бардът Живка Иванова също ще отправи своя лиричен поздрав към колеги и приятели.

Авторите ще споделят вдъхновения и прозрения от личното си творчество, а специално внимание ще се обърне на творчеството на най-лиричния български поет Пейо Яворов.

Свързани статии
Нова библиотека отвори врати в поморийския квартал Каменар (Снимки) Ето кои 10 поети ще се борят за наградата "Христо Фотев" в Бургас Община Бургас получи поредната престижна награда Зам.-министър: Проектът за интерактивна библиотека в Бургас заслужава адмирации от всички Иновация в Бургас, връщаме книгите в библиотеката на вендинг машини Ститици бургаски деца и ученици се включиха в инициатива на новата библиотека Млада певица засне клип в новата бургаска библиотека (Снимки) Арх. Жечев: Фасадата на библиотеката е малко по-тъмна - едни деца казаха, че така е по-хубаво (видео) Изненада? И новата библиотека в Бургас няма да бъде "като на картинката" (снимки) Затварят възлова улица в Бургас заради строежа на новата библиотека
Тагове
библиотека поети
Коментари

Още от последните новини