Млада певица засне клип в новата бургаска библиотека (Снимки)

Млада певица засне клип в новата бургаска библиотека (Снимки) - E-Burgas.com

Вторият сингъл на певицата Таня Димитрова и първи от предстоящият й дебютен албум е записан в две версии - българска, под името "Не се сърди човече" и английска, с името "Bittersweet". Клипът към видеото се снима на различни локации в Бургас, като една от тях е новата библиотека в града. Автори на музиката са Благовест Зерлиев (Веско) - бивш вокал в групите "Атлас" и "Акустика" и Таня Димитрова - финалист в музикалния формат "Х фактор".

Аранжимент - Благовест Зерлиев, Таня Димитрова, Стамен Янев и Симеон Либчев. Българският текст е дело на Петър Писарски (Атлас), а английският е дело на самата певица, вдъхновен от реална история... Сценарият и заснемането на видеото към песента са заслуга изцяло на Красимир Марчев, който с артистичните си идеи вдъхва нов визуален живот на мелодията. Клипът ще бъде заснет изцяло в територията и околностите на любимия град на певицата- Бургас. "С голямата отзивчивост на Община Бургас и зам.-кметът Диана Саватева, избрахме една от дестинациите за заснемането на клипа да бъде именно новата градска библиотека", обяснява авторът на видеото.

През 2013 г. Таня започва музикалната си кариера. След старта й, даден в телевизионният формат следват множество участия в клубове из цялата страна. Преустановява ги, когато се ражда дъщеря й и певицата се отдава изцяло на грижите за нея. Използва свободното си време за разработване на нови творчески идеи. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Национален фонд "Култура".

Галерия
Свързани статии
Нова библиотека отвори врати в поморийския квартал Каменар (Снимки) Община Бургас получи поредната престижна награда Зам.-министър: Проектът за интерактивна библиотека в Бургас заслужава адмирации от всички Иновация в Бургас, връщаме книгите в библиотеката на вендинг машини Ститици бургаски деца и ученици се включиха в инициатива на новата библиотека Новата библиотека събира поетичният елит на Бургас Талантлив бургазлия засне музикален клип на острова (Видео) Арх. Жечев: Фасадата на библиотеката е малко по-тъмна - едни деца казаха, че така е по-хубаво (видео) Изненада? И новата библиотека в Бургас няма да бъде "като на картинката" (снимки) Видеоклип "събра" отново Стефан Диомов и Пейо Пантелеев (Видео)
Тагове
певица клип библиотека
Коментари

Още от последните новини