Несебърски ветроходци в топ 12 на европейското в Португалия (Снимки)

Несебърски ветроходци в топ 12 на европейското в Португалия (Снимки) - E-Burgas.com

Във Виламура, Португалия завърши Европейското първенство по ветроходство клас Лазер 4.7. България бе представена от трима състезатели, двама от които от Общински клуб „Несебър – 2000“. Българските спортисти се  представиха  успешно в силна конкуренция.

Диана Маркова завоюва VІІІ място в генералното класиране при девойките, като финишира втора в деветата гонка.

Даниел Йорданов е 12-ти в надпреварата със 107 младежи, като финишира трети в гонка №8. Другият българин, Виктор Кателиев /“Черно море Бриз” Варна/, е 23-ти с 8 място при младежите под 16 години.

Галерия
Свързани статии
Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си Несебър застрашен да отпадне от ЮНЕСКО В Несебър започват нов еко проект край Кошарица Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър Тон и половина електронни отпадъци сърбаха в есенна кампания в Несебър И Несебър ще се бори срещу замърсяването на въздуха от битовото отопление Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР Хамаци, панорамен далекоглед и соларни панели за бъдещата екопътека Кошарица - Плазовец
Тагове
несебър
Коментари

Още от последните новини