Несебърски ветроходци в топ 12 на европейското в Португалия (Снимки)

Несебърски ветроходци в топ 12 на европейското в Португалия (Снимки) - E-Burgas.com

Във Виламура, Португалия завърши Европейското първенство по ветроходство клас Лазер 4.7. България бе представена от трима състезатели, двама от които от Общински клуб „Несебър – 2000“. Българските спортисти се  представиха  успешно в силна конкуренция.

Диана Маркова завоюва VІІІ място в генералното класиране при девойките, като финишира втора в деветата гонка.

Даниел Йорданов е 12-ти в надпреварата със 107 младежи, като финишира трети в гонка №8. Другият българин, Виктор Кателиев /“Черно море Бриз” Варна/, е 23-ти с 8 място при младежите под 16 години.

Галерия
Свързани статии
Обявяват прием в три паралелки след завършен 7 клас в Несебър В Несебър вече ще могат да спортуват и през нощта Вятърът стовари част от покрива на блок върху улица в Несебър Община Несебър прие бюджет от 65,2 млн. лв. за 2021, ясни са и приоритетите Несебър отличи най-добрите си спортисти за 2020 Затварят възлова улица в Несебър, за да сменят стълбове Ученици от Свети Влас дариха над 1300 лв. за нова линейка в Бургас Гърци и българи изследват и картографират дъното около Несебър В Несебър предвиждат отстъпки за хотелиерите в Слънчев бряг Преобразиха детска площадка в Несебър
Тагове
несебър
Коментари

Още от последните новини