Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър

Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър - E-Burgas.com
Източник: БНТ

Жена беше нападната от три добермана на плажа в Несебър, докато е разхождала своя домашен любимец. Сега тя и кучето ѝ са със сериозни наранявания, показа репортаж на БНТ.

Инцидентът се е случил в сряда сутринта. Пострадалата Марина е тръгнала на разходка с кучето си, когато от черна кола на плажа са изскочили три добермана.

"Скочиха да нападат моето куче, скочиха и върху мен. Взех бутилка от земята и започнах да ги гоня и да крещя. Едното ме ухапа по лицето, а тяхната собственичка стоя в колата и изобщо не реагира", разказва тя.

Кучето на Марина е със скъсани сухожилия на крака, направена му е операция.

"Тази жена ако в момента гледа и ако има поне малко съвест, нека се свърже с нас, нека да заплати разходите или поне да се извини", призова Катя Вальова, приятелка на Марина.

Свързани статии
Община Бургас: Спазвайте изискванията за отглеждане и регистриране на домашни любимци Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Домашни кучета нападнаха дете в монтанско село Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си Несебър застрашен да отпадне от ЮНЕСКО В Несебър започват нов еко проект край Кошарица Тон и половина електронни отпадъци сърбаха в есенна кампания в Несебър И Несебър ще се бори срещу замърсяването на въздуха от битовото отопление Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР
Тагове
куче нападение несебър
Коментари