Христо Иванов: Очевидно Слави Трифонов не разчита на наша подкрепа, а на нечия друга

Христо Иванов: Очевидно Слави Трифонов не разчита на наша подкрепа, а на нечия друга - E-Burgas.com

Според него проектокабинета на ИТН оставя "съмнения за задкулисие, свързано със Сарая"

Идеята за кабинет, предложена от Слави Трифонов, оставя "съмнения за задкулисие, свързано със Сарая". Това коментира пред "Свободна Европа" съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов. По думите му е напълно "очевидно, че хората нито протестираха, нито гласуваха за подобен подход".

"Очевидно Слави Трифонов не разчита на наша подкрепа, изглежда, че разчита на нечия друга", каза Иванов. Той добави, че коалицията му е поела ангажимент пред избирателите си да работи за управление на дълбока промяна.

В 46-ия парламент "Демократична България" ще опита да търси обединение около идеите си, подчерта Иванов.

Когато се свика парламентът, ще инициираме разговори за формиране на мнозинство около реформа на съдебната система, отстраняването на Иван Гешев от поста главен прокурор, лустрацията и твърдата ни решимост влиянието на ДПС върху управлението на България да бъде прекъснато, коментира още Иванов.

Той допълни, че тези приоритети съвсем очевидно изключват връщане на формулата НДСВ и Тройната коалиция на власт.

Свързани статии
СУ заключи: Петър Илиев е плагиатствал СУ ще проверява плагиатствал ли е Петър Илиев Слави през 2015 година: Не ви ли изглежда нелепо да вляза в политиката? (видео) След седем дни става ясно дали "Демократична България" ще подкрепи кабинет на ИТН Без изненада: ГЕРБ обяви, че няма да подкрепи ИТН „Демократична България” ще участва в срещата с „Има такъв народ” Атанас Зафиров: БСП и ИТН имат почти еднакви виждания за социална политика, здравеопазване и икономика Ново напрежение: Христо Иванов обвини Слави Трифонов в лъжа Появи се нов фаворит за премиер на България "Рептилът" Слави Трифонов се ядоса на боклуците, които пишат в интернет и написа пост във Фейсбук
Тагове
Демократична България Христо Иванов Избори 2021 Слави Трифонов Има такъв народ
Коментари

Още от последните новини