Слави Трифонов няма да подкрепи кабинет с премиер Петков или Василев

Слави Трифонов няма да подкрепи кабинет с премиер Петков или Василев - E-Burgas.com

"Има такъв народ" е малко вероятно да подкрепят бъдещ кабинет, на който начело ще застанат като премиер Кирил Петков или Асен Василев.

Това обяви председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов след края на консултациите при президента Румен Радев за сформирането на кабинет в това НС.

"При ясни правила, без Петков да присъства в него и по възможност без Асен Василев да е в него, но да бъде кабинет от професионалисти, с ясно програма за определен период от време, поне за година напред. Говоря за програма", отсече той.
"Не се ли нагледахте от толкова години насам, когото лидер на партия е министър- председател и когато сгафи, последствията са за цялото правителство и за целия парламент. Тогава един министър не е важен за цялата държава, но когато той ти е лидер на партия и цялата партия скача да обяснява колко хубаво му миришат чорапите, цялата държавата отива на майната си", разясни той позицията на партията на Слави Трифонов.

На свой ред Ива Митева настоя за диалог между партиите в парламента.

"Смирена мъдрост ни е нужна на всички", посочи тя, цитирана от БНР.

 

Свързани статии
Още депутати може да напуснат Слави Трифонов Тошко Йорданов: При Кирил Петков и при Бойко Борисов доминира Азът По-голямата част от българите приемат решението на Слави Трифонов като изнудване Проф. Радулов: Тошко Йорданов ни каза, че сме нищо, защото хората гласували за Слави, а не за нас Слави Трифонов: Нямам нищо общо с Ахмед Доган и не съм го виждал от много години Слави Трифонов призна, че ИТН ще подкрепи ПП СУ заключи: Петър Илиев е плагиатствал СУ ще проверява плагиатствал ли е Петър Илиев Слави през 2015 година: Не ви ли изглежда нелепо да вляза в политиката? (видео) След седем дни става ясно дали "Демократична България" ще подкрепи кабинет на ИТН
Тагове
Слави Трифонов Има такъв народ
Коментари

Още от последните новини