Проф. Радулов: Тошко Йорданов ни каза, че сме нищо, защото хората гласували за Слави, а не за нас

Проф. Радулов: Тошко Йорданов ни каза, че сме нищо, защото хората гласували за Слави, а не за нас - E-Burgas.com

Напусналият ИТН депутат твърди, че Трифонов пратил свой охранител го ръководи

Вие сте нищо, не сте народни представители и политици, защото хората са гласували за Слави, това казвал на депутатите от ИТН лидерът на парламентарната група Тошко Йорданов. Това каза в студиото на Нова телевизия народният представител проф. Николай Радулов. Той е един от депутатите, които напускат партията и заявяват подкрепа към правителството.

Имаме лидерска партия с лидер, който не познаваме, това заяви Радулов. Той каза, че е имал само два контакта със Слави Трифонов – един път заедно с цялата група, а другия – за 5 минути. „Мен никой не може да ме купи и такива изказвания говорят само лошо за мисленето на хората, които го твърдят, явно те мислят, че всичко може да се купи”, коментира експертът по сигурност.

Охранител на Слави Трифонов ни събра и поиска да ръководи политически депутатите, които сме специалисти в по сигурността. „Аз му се изсмях”, каза проф. Радулов и добави, че въпросният охранител е искал да уреди на работа в МВР двама души, които са компрометирани заради побоя над протестиращите пред 2020 година.

Проф. Радулов каза също, че Ива Митева е един от депутатите, които са се опитали да променят практиката решенията да се спускат отгоре. Тя също е била наречена „нищо”, а след това Тошко Йорданов е направил изказване в този смисъл и от трибуната на парламента, допълти депутатът.

Повече от 10 човека бяха народните представители , които заявиха желание да напуснат ИТН, коментира проф. Николай Радулов. Той заяви, че тези, които са го направили, няма да подкрепят безрезевно никого и ще застават зад добрите идеи, дори и да идват от бившите им съпартийци.

Свързани статии
Още депутати може да напуснат Слави Трифонов Слави Трифонов няма да подкрепи кабинет с премиер Петков или Василев Тошко Йорданов: При Кирил Петков и при Бойко Борисов доминира Азът По-голямата част от българите приемат решението на Слави Трифонов като изнудване Слави Трифонов: Нямам нищо общо с Ахмед Доган и не съм го виждал от много години Слави Трифонов призна, че ИТН ще подкрепи ПП Асен Василев съди Тошко Йорданов за четвърт милион лева СУ заключи: Петър Илиев е плагиатствал СУ ще проверява плагиатствал ли е Петър Илиев Слави през 2015 година: Не ви ли изглежда нелепо да вляза в политиката? (видео)
Тагове
Слави Трифонов Има такъв народ Тошко Йорданов проф. Николай Радулов
Коментари

Още от последните новини