Ивайло Мирчев също хвърли оставка

Ивайло Мирчев също хвърли оставка  - E-Burgas.com

Ивайло Мирчев последва колегите си Христо Иванов и Атанас Атанасов и също подаде оставка от поста си в Изпълнителния съвет на „Да, България“. Причината са разочароващите резултати на коалицията „Демократична България“.

„Доверието, огромната вложена енергия и надеждата на всеки от тези хора за мен винаги са означавали най-вече отговорност. Именно заради това днес подавам оставката си като член на Изпълнителния съвет на “Да, България!”. Защото така се прави и така е правилно“, написа в социалните мрежи Мирчев.

При 99,51% обработени протоколи „Демократична България“ има 164 707 гласа или 6,34%. Според изчисленията на Евроком това се равнява на 16 места в следващото 47-о Народно събрание.

Свързани статии
Ивайло Мирчев: Време е да им кажем "довиждане" на ГЕРБ в големите градове Христо Иванов: Приемането на еврото гарантира забогатяване на страната Христо Иванов: Резултатът ни не е провал, но е разочароващ Лозан Панов заподозря предателство от страна на "Демократична България" Отслабналият Пеевски предложи да помогне на Иво Мирчев с диета Лозан Панов: ДПС играе на изборите с двама, трима играчи "Демократична България" твърдо застава зад Лозан Панов за президент "Демократична България": Дайте ни мандата, за да гарантираме дълбока промяна в страната След седем дни става ясно дали "Демократична България" ще подкрепи кабинет на ИТН „Демократична България” ще участва в срещата с „Има такъв народ”
Тагове
Ивайло Мирчев Демократична България
Коментари

Още от последните новини