Бургаски лекар е поставил най-много ковид ваксини у нас

Бургаски лекар е поставил най-много ковид ваксини у нас - E-Burgas.com
btvnovinite.bg

Общопрактикуващ лекар от Бургас е поставил най-много ваксини срещу COVID-19 у нас. Това показва статистиката на здравното министерство, предаде bTV.

Тази сутрин пред кабинета на д-р Пламен Панайотов отново се извива опашка от чакащи да се ваксинират. Той споделя, че тази гледка е обичайна.

"Имаме приблизителни данни, че около 30% от пациентската ни листа е ваксинирана", сподели лекарят.

Според него в началото на лятото е имало много млади хора, които са искали да се ваксинират. Той призна, че интересът към ваксините през лятото е намалял.

Д-р Панайотов призова хората да се ваксинират и да не забравят горчивия опит от края на миналата година.

 

Свързани статии
Изнесени пунктове за ваксиниране в страната, в Бургас имунизират в "Метро" 230 хиляди българи над 65 години могат да се ваксинират безплатно срещу грип Най-скептични сме към ваксините в целия ЕС Увеличават се желаещите да се ваксинират в Бургас, в УМБАЛ отчитат голям интерес у младите Бургас сред градовете с най-много поставени ваксини Janssen Мобини ваксинационни пунктове на много места в страната Ново! Раздават ваучери за храна, ако се ваксинирате срещу ковид 1745 са новозаразените, над 12 хил. българи се ваксинираха вчера БСУ се присъединява към инициативата 70% ваксинирани Николов вдигна заплатите на медиците в общинксото здравеопазване
Тагове
лекар ваксиниране
Коментари

Още от последните новини