Бургаски лекар е поставил най-много ковид ваксини у нас

Бургаски лекар е поставил най-много ковид ваксини у нас - E-Burgas.com
btvnovinite.bg

Общопрактикуващ лекар от Бургас е поставил най-много ваксини срещу COVID-19 у нас. Това показва статистиката на здравното министерство, предаде bTV.

Тази сутрин пред кабинета на д-р Пламен Панайотов отново се извива опашка от чакащи да се ваксинират. Той споделя, че тази гледка е обичайна.

"Имаме приблизителни данни, че около 30% от пациентската ни листа е ваксинирана", сподели лекарят.

Според него в началото на лятото е имало много млади хора, които са искали да се ваксинират. Той призна, че интересът към ваксините през лятото е намалял.

Д-р Панайотов призова хората да се ваксинират и да не забравят горчивия опит от края на миналата година.

 

Свързани статии
Пребиха спешен медик пред дома му във Враца Меджидиев: Ситуацията с липсата на лекарства е овладяна Криза за антибиотици надвисна над Бургас Започва ваксиниране срещу ковид по населени места в региона, вижте графика Водещи педиатри от цялата страна идват на конференция в Бургас Фармацевти: Няма липсващи лекарства, но не винаги достигат до пациентите Пациент нападна медик докато го лекува Отварят нови пунктове за ваксиниране срещу ковид в региона Едва 3156 души се ваксинираха за 24 часа, 23% са новозаразените Община Бургас търси да назначи училищни лекари
Тагове
лекар ваксиниране
Коментари

Още от последните новини