Пребиха спешен медик пред дома му във Враца

Пребиха спешен медик пред дома му във Враца - E-Burgas.com

Медик от центъра за спешна медицинска помощ във Враца е бил пребит пред дома си. Той се връщал от дежурство, когато бил нападнат пред дома си. Полицията издирва нападателя, съобщава сайтът Mediapool.bg.

Лекарят е настанен в хирургичното отделение на МБАЛ "Христо Ботев". Вследствие на побоя той има разкъсвания на устните и голяма рана на челото.

По информация на бТВ според пострадалия има вероятност случаят да е свързан с напрежението след смъртта на 3-годишното дете в катастрофа по-рано тази седмица и твърди, че е разпознал нападателя си.

Пред БНР спешни медици от Враца коментираха, че агресията към тях ескалирала след случая със загиналото дете, което беше намерено безжизнено под кола, която се обърна в дере. Момчето е пътувало без задължителната обезопасителна седалка за деца. Автомобилът е бил шофиран от бащата на детето.

Родителите обвиниха за смъртта на детето си лекарката от линейката. Според тях тя била употребила алкохол и не е оказала адекватна помощ. След катастрофата роднини на загиналото дете изпотрошиха входа на Спешния център в града.

Свързани статии
Меджидиев: Ситуацията с липсата на лекарства е овладяна Криза за антибиотици надвисна над Бургас Водещи педиатри от цялата страна идват на конференция в Бургас Фармацевти: Няма липсващи лекарства, но не винаги достигат до пациентите Пациент нападна медик докато го лекува Община Бургас търси да назначи училищни лекари Правителството отделя още 35 млн. лв. за ремдесивир Десетина души нахлуха в болница, за да се саморазправят с лекар Ето кои са отличените от кмета медицински специалисти в Бургас (Снимки) Заседават по делото на опасен рецидивист опитал да убие жена
Тагове
побой лекар
Коментари

Още от последните новини