Университет "Проф. д-р Асен Златров" с нова магистърска IТ програма

Университет

Новата магистърска програма в Университет "Проф. д-р Асен Златров" е предназначена за обучение на управленски екипи в областта на информационните технологии и аутсорсинг индустрията

Нова магистърска програма на Държавния университет Университет "Проф. д-р Асен Златров"  е "Информационни технологии в управлението и трансформацията на бизнес процеси".

В нея се разгръщат академичните и професионално-практическите аспекти на информационните технологии, в симбиоза с управлението и трансформацията на реални бизнес процеси. Постигнат е баланс между специализирани курсове в областта на интернет бази от данни, софтуерни технологии, уеб технологии и основи на управлението в аутсорсинг индустрията, дигитален маркетинг, предприемачество в сферата на информационните технологии и системи за управление на ресурсите на предприятието (ERP).

В разработването на учебния план, освен университетски преподаватели, участват активно и представители на Българската аутсорсинг асоциация, ERP Academy и Консултативния съвет за развитие на информационните технологии и аутсорсинг индустрията към кмета на Община Бургас, а в самия обучителен процес активно ще се включат и представители на международни компании в областта на ИТ и аутсорсинга.

В обучителната програма е включен курс по "Системи за управление на ресурсите на предприятието (ERP)", който е фокусиран върху четири от водещите ERP системи - Microsoft Dynamics NAV (Navision)SAP ERPORACLE ERP и българската EnterpriseOne® ERP, включително тяхната интеграция с комуникационната инфраструктура, мобилността, създаването на екосистеми за изработка на приложения за тях. Курсът е с практическа насоченост и обхваща всички аспекти от продажбите, внедряването и развитието на този тип софтуерни системи, със силен акцент върху принципите, организацията и методологията.

Коментари

Още от последните новини