Версия: Палежът в кантората на Трифон Димитров - за отмъщение

Версия: Палежът в кантората на Трифон Димитров - за отмъщение - E-Burgas.com

Пожарът в кантората на частния съдебен изпълнител Трифон Димитров е за отмъщение. Това е една от версиите, по които се работи. Според наши източници това не е първото покушение срещу бургаския ЧСИ, като в основата са сериозни бизнес интереси. 

Както е-burgas.com първи съобщи, покушението стана посред бял ден по обяд на главната улица Александровска, където е кантората на Димитров. В същата сграда се намират още магазини и офис на застрахователно дружество, запалителната течност обаче била точно пред входната врата на кантората.

Свързани статии
Бургаско „Ауди“ пламна в „Изгрев“ Съдът потвърди най-тежката мярка за подпалвача на кафе "Rose Garden" Задържаха под стража осъждан подпалвач от Русокастро Задържаха под стража мъж, обвинен за палеж в Русокастро Националният омбудсман алармира: Частни съдебни изпълнители запорират пенсии Оставиха в ареста Петър, обвинен в палеж на микробус в Поморие Задържаха двама бургазлии за палеж на три автомобила в Поморие ЧСИ ще запорира сметки на шофьорите с неплатени глоби? Извънредно! Запалиха кантората на частен съдебен изпълнител (снимки) Опитаха да запалят Мерцедеса на млада бургазлийка, служител на паркинга на „Гурко“ спаси колата
Тагове
Трифон Димитров ЧСИ палеж
Коментари