Версия: Палежът в кантората на Трифон Димитров - за отмъщение

Версия: Палежът в кантората на Трифон Димитров - за отмъщение - E-Burgas.com

Пожарът в кантората на частния съдебен изпълнител Трифон Димитров е за отмъщение. Това е една от версиите, по които се работи. Според наши източници това не е първото покушение срещу бургаския ЧСИ, като в основата са сериозни бизнес интереси. 

Както е-burgas.com първи съобщи, покушението стана посред бял ден по обяд на главната улица Александровска, където е кантората на Димитров. В същата сграда се намират още магазини и офис на застрахователно дружество, запалителната течност обаче била точно пред входната врата на кантората.

Свързани статии
Бургаско „Ауди“ пламна в „Изгрев“ Съдът потвърди най-тежката мярка за подпалвача на кафе "Rose Garden" Задържаха под стража осъждан подпалвач от Русокастро Задържаха под стража мъж, обвинен за палеж в Русокастро Националният омбудсман алармира: Частни съдебни изпълнители запорират пенсии Оставиха в ареста Петър, обвинен в палеж на микробус в Поморие Задържаха двама бургазлии за палеж на три автомобила в Поморие ЧСИ ще запорира сметки на шофьорите с неплатени глоби? Извънредно! Запалиха кантората на частен съдебен изпълнител (снимки) Опитаха да запалят Мерцедеса на млада бургазлийка, служител на паркинга на „Гурко“ спаси колата
Тагове
Трифон Димитров ЧСИ палеж
Коментари

Още от последните новини