Опитаха да запалят Мерцедеса на млада бургазлийка, служител на паркинга на „Гурко“ спаси колата

Опитаха да запалят Мерцедеса на млада бургазлийка, служител на паркинга на „Гурко“ спаси колата - E-Burgas.com

Неизвестни се опитали да запалят лек автомобил Мерцедес, паркиран на общинския паркинг на ул. „Ген.Гурко“ тази нощ.

Установено е, че огънят започнал от областта на предната лява гума на автомобила, паркиран на втория ред - четвърто паркомясто, като своевременно е забелязан от служителя на паркинга.

Той взел подръчен пожарогасител и успял да потуши огъня.

Местопроизшествието е посетено от един противопожарен автомобил и трима огнеборци.

При извършения оглед е констатирано, че в резултат на палежа са изгорели частично пластмасовите предни подкалници и самите метални калници на автомобила.

Върху предните гуми и предния капак са намерени и иззети общо три парчета от плат, напоени с течност с миризма на нефтопродукт.

Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.

Свързани статии
Продават на търг конфискуваните автомобили от пияни и дрогирани шофьори в Бургас Как да намерим най-добрата оферта за коли под наем в Бургас Втора ръка: Скочиха цените на коли над 10 години До обяд движението ще е само в една лента на "Тракия" при км 121 Ръст на продажбите на автомобили в ЕС и у нас Масово чувство за безнаказаност по пътищата у нас Колите втора ръка поскъпнаха с близо 50 на сто Сериозен скок на цените на колите втора ръка, за нов автомобил се чака близо година БМВ пламна в движение в Шиварово, младият собственик гледа безнадеждно България сред държавите с най-стар автопарк и най-неподготвени млади шофьори
Тагове
палеж автомобил
Коментари

Още от последните новини